Το συγκινητικό post της Milwaukee Bucks για τη βράβευση του Αντετοκούνμπο
Η αμερικάνικη ομάδα μπάσκετ, Milwaukee Bucks, τίμησε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με ένα υπέροχο βίντεο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της χρονιάς για το NBA και έχει δικαίως προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε από χαμηλά και έφτασε με την αξία του στο ψηλότερο στάδιο της καριέρας του.

Το πικ της καριέρας του, λοιπόν, ήρθε από τη στιγμή που χάρισε μια κορυφαία στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ, αφού ανακηρύχθηκε MVP στα φετινά βραβεία του NBA, αποτελώντας τον πρώτο Έλληνα μπασκετμπολίστα στα χρονικά, που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο.

Η τελετή απονομής των βραβείων του NBA πραγματοποιήθηκε στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, με παρουσιαστή τον Σακίλ Ο’ Νιλ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ή Greek Freak, ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, όμως, αυτό το βραβείο δόθηκε στον Ρούντι Γκομπέρ.

Με αφορμή την τιμητική βράβευση του Αντεντοκούμπο, η Αμερικάνικη ομάδα Milwaukee Bucks (Μιλγουόκι Μπακς), στην οποία ο ίδιος έχει συμμετάσχει, έκανε μια δημοσίευση στο facebook, με μικρά στιγμιότυπα από αγώνες του διάσημου αθλητή, τιμώντας τον, με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Δες ακόμα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε ακόμη μία σημαντική διάκριση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;