5 σημάδια που σου δείχνουν ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σωστά τις σχέσεις!
Δυστυχώς, δεν είναι φτιαγμένοι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν σχέσεις!

Οι σχέσεις που δημιουργείς στη ζωή σου είναι πολύ σημαντικές. Μέσα από αυτές μεγαλώνεις και μαθαίνεις πράγματα τόσο για σένα, όσο και το πώς είσαι με κάποιον άλλο δίπλα σου.

Πολλοί άνθρωποι τους αρέσει να βρίσκονται σε μία σχέση και περνάνε από τη μία μακροχρόνια σχέση στην επόμενη. Και κάποιοι άλλοι δεν είναι αυτό που λέμε φτιαγμένοι για να κάνουν σχέσεις.

Και αυτό μπορείς να το καταλάβεις από τα παρακάτω πέντε σημάδια!

1. Βάζεις τον εαυτό σου πρώτο

Θέλεις να περνάς καλά και να είσαι άνετος. Νοιάζεσαι πολύ περισσότερο για σένα και το πώς περνάς, παρά για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά σημάδια που σου δείχνουν ότι δεν μπορείς να είσαι σε σχέση!

2. Πιστεύεις ότι έχεις πάντα δίκιο

Σε μία σχέση η περηφάνια και το να μην μπορείς να κάνεις πίσω όταν έχεις άδικο είναι καταστροφικό. Οπότε, αν πιστεύεις ότι έχεις πάντα δίκιο, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το ελέγξεις.

3. Βασίζεσαι στον σύντροφό σου για να σε κάνει χαρούμενο

Δεν είναι πάντα εύκολο να σε εμψυχώνει ο άλλος και να σε κάνει χαρούμενο. Θα έχει κι αυτός άσχημες μέρες! Επίσης, αν νιώθεις χαμένος όταν είσαι μακριά του σημαίνει ότι απλά έχεις κολλήσει σε αυτόν και δεν είναι πραγματικά αγάπη αυτό που νιώθεις!

4. Δε λες αυτά που νιώθεις

Νευριάζεις ή δεν σου αρέσουν πράγματα και ποτέ, μα ποτέ δε λες τι είναι αυτό. Δεν μπορείς να περιμένεις από τον σύντροφό σου (και από κάθε σύντροφό σου) να έχει για πάντα την υπομονή να προσπαθεί να σε καταλάβει. Θα πρέπει να αρχίσεις να μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις!

5. Έχεις διάφορους αδικαιολόγητους φόβους για τις σχέσεις σου

Αυτό μπορεί να έχει προκληθεί από πολλές εμπειρίες που έχεις βιώσει στο παρελθόν. Πρέπει, όμως, να μάθεις να ελέγχεις αυτή σου τη φοβία και να την περιορίσεις όσο γίνεται!

Δες ακόμα: 5 σημάδια που αποδεικνύουν ότι κάποιος δεν είναι πραγματικός σου φίλος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;