Survivor 2019: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι;
Μάθε ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor 2019!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2019 οι παίκτες αγωνίστηκαν για την τελευταία ασυλία του ριάλιτι επιβίωσης. Η χαμένη ομάδα θα έπρεπε να βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού και να αναδείξει τους δύο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση!

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο στίβο μάχης και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν την πολυπόθητη ασυλία, καθώς όλοι θέλουν να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού. Οι ομάδες έπαιξαν τρία παιχνίδια προκειμένου να αναδειχθεί η νικήτρια. Και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Τελικά, η μαύρη ομάδα έχασε την ασυλία και βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξει τους δύο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση!

Δυο Έλληνες ήταν οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης!

Όπως, ανακοίνωσε κι ο Σάκης Τανιμανίδης, οι δυο παίκτες βγαίνουν απευθείας υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπορεί να βγει υποψήφια καθώς έχει κερδίσει τον αγώνα με τα σύμβολα και πηγαίνει απευθείας στον ημιτελικό.

Το αποτέλεσμα για το ποιος από τους δύο παίκτες θα αποχωρήσει, κρίθηκε με βάση την κατάταξη των παικτών από την μεγάλη ψηφοφορία των τηλεθεατών. Έτσι, το ταξίδι του Survivor 2019 τελείωσε για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη!

Ο παίκτης φανερά συγκινημένος δήλωσε:

“Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα της ασυλίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;