Βελόπουλος: Τρικυμία εν κρανίω με δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής!
Απίστευτος καυγάς Βελόπουλου και Θανάση Λυρτσογιάννη στο πλατό της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra

Έντονα καιρικά φαινόμενα με αέρα Κυριάκου Βελόπουλου ξέσπασαν τις προάλλες, κατά τη διάρκεια της on air εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου στο κανάλι Kontra. Οι εμπλεκόμενοι στον απίστευτο καυγά που ξέσπασε σχεδόν αστραπιαία, ο Κυριάκος Βελόπουλος, αρχηγός της Ελληνικής Λύσης και ο δημοσιογράφος, Θανάσης Λυρτσογιάννης.

Όταν ο Βελόπουλος ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι λένε τα δικά τους «και καλά κάνουν, τη δουλειά τους κάνουν», ο Θανάσης Λυρτσογιάννης παρενέβη, κάνοντας λόγο για «αθλιότητες Βελόπουλου», πράγμα που αναζωπύρωσε την ένταση στο πλατό της ζωντανής εκπομπής, με τους δυο παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν έντονους χαρακτηρισμούς και τον κεντρικό παρουσιαστή, Αιμίλιο Λιάτσο, να μην μπορεί να επαναφέρει τα πράγματα σε μια τάξη.

Το ρεπερτόριο των χαρακτηρισμών, πλούσιο σε υποκοριστικά: «Γραφικούλη», «ανόητε», «ηλίθιε», «καραγκιόζη», «καραγκιοζοπαίχτη», «υπάλληλε», «κάτσε κάτω βρε κοντέ», «ντροπή σου», «νούμερο» και πολλά άλλα ακούστηκαν, κατά τη διάρκεια της one VS one λεκτικής μονομαχίας μεταξύ Βελόπουλου – Λυρτσογιάννη.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες επίσης: H συζήτηση Σφακιανάκη – Βελόπουλου το 2003 είναι άχαστο ντοκουμέντο (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;