Εθνικές Εκλογές 2019: Αυτό το κουίζ θα σε βοηθήσει να δεις με ποιο κόμμα ταιριάζουν οι απόψεις σου!
Το κουίζ του Vouliwatch θα σε βοηθήσει να δεις με τις προγραμματικές δηλώσεις ποιου κόμματος συμφωνείς περισσότερο για τις Εθνικές Εκλογές 2019!

Όσο πλησιάζουν οι Εθνικές Εκλογές 2019 προσπαθείς να αποφασίσεις τι θα ψηφίσεις. Ακούς τις διάφορες συνεντεύξεις και δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιες σε αντιπροσωπεύουν περισσότερο.

Τώρα, όμως, υπάρχει ένα εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να δεις με ποιο από τα κόμματα που θα είναι υποψήφιοι στις Εθνικές Εκλογές 2019 είναι πιο κοντά στις δικές σου απόψεις. Το εργαλείο αυτό έρχεται από τα παιδιά του Vouliwatch. Αυτοί ετοίμασαν ένα εξαιρετικό “τεστ” για το κόμμα που βρίσκεσαι πιο κοντά στις θέσεις του, μέσα από τη πραγματική σύγκριση των εκλογικών προγραμμάτων.

Το τεστ αυτό είναι αρκετά απλό. Μπαίνεις στην εξής ιστοσελίδα: https://vouliwatch.gr/my-party/quiz και αφιερώνεις λίγα λεπτά για να δεις με ποιο από τα προγράμματα των κομμάτων ταιριάζει περισσότερο οι απόψεις σου.

Στην αρχή συμπληρώνεις ένα μικρό ερωτηματολόγιο με βασικά κριτήρια για σένα, όπως εισόδημα, αν έχεις οικογένεια κι άλλα τέτοια. Στη συνέχεια επιλέγεις την εκλογική περιφέρεια στην οποία ψηφίζεις, αλλά και τους τομείς που σε ενδιαφέρουν περισσότερο (αθλητισμός, κοινωνικά, δίκαιο κλπ.).

Μετά σου εμφανίζονται οι προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων πάνω σε αυτά τα θέματα, χωρίς, όμως, να γνωρίζεις σε ποιο κόμμα ανήκουν αυτές οι προγραμματικές δηλώσεις. Εσύ μπορείς να επιλέξεις μόνο μία από τις δηλώσεις αυτές.

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση αυτού του βήματος, το κουίζ αυτό σου εμφανίζει με ποιο από τα κόμματα συμφωνείς περισσότερο. Κάνε το τεστ και θα δεις ότι θα μπορέσεις να καταλήξεις πολύ πιο εύκολα για το τι θα ψηφίσεις στις Εθνικές Εκλογές 2019!

Κάνε το τεστ τώρα!

Δες ακόμα: Εθνικές Εκλογές 2019: Η νέα δημοσκόπηση της Marc δίνει διαφορά 10% ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;