Le Monde Bootcamp: Μια πολύτιμη εμπειρία για μελλοντικούς Chefs και Pastry Chefs
Οι αιτήσεις είναι ήδη ανοιχτές και θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 1η Ιουλίου!

LE MONDE BOOTCAMP

Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2019 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια σχολή σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα του πώς θα είναι οι σπουδές σου – ανοίγοντας παράθυρο στο μέλλον σου.

Πόσο σημαντικό θα ήταν για σένα να σου δινόταν η ευκαιρία να βιώσεις την εμπειρία της φοιτητικής ζωής στη σχολή που θέλεις να φοιτήσεις και να δοκιμάσεις αν αυτό είναι το πραγματικό σου όνειρο;

Η LE MONDE καινοτομεί, διοργανώνοντας αυτόν τον Ιούλιο το πρώτο εκπαιδευτικό Bootcamp στην Ελλάδα! Τρείς μέρες εκπαίδευσης στα προγράμματα Chef & Pastry Chef.

Το Bootcamp που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της LE MONDE στο Μοσχάτο. Απευθύνεται σε νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry Chefs, 17 έως 25 ετών, που έχουν πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης. Να «μαθητεύσουν» με τους κορυφαίους καθηγητές του ομίλου -καταξιωμένους Chefs & Pastry Chefs, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τα σεμινάρια που προσφέρει η σχολή, να μαγειρέψουν στα cutting edge εργαστήρια που διαθέτει στους χώρους της και να ζήσουν την εμπειρία της φοίτησης στην κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών.

Οι θέσεις για το δωρεάν Bootcamp είναι μετρημένες. Μην χάνεις χρόνο, δήλωσε τη συμμετοχή σου στο: www.lemonde.edu.gr/bootcamp.

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο ειδικό site!

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE:

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ιδρύθηκε το 1996 από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση. Αποστολή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE είναι να προσφέρει άριστα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες του τουρισμού, με έμπειρους καθηγητές, ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, συμβάλλοντας στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Το Ι.Ι.Ε.Κ. LE MONDE, εκπαιδευτική δομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, προσφέρει προγράμματα πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων.

LE MONDE Bootcamp:

www.lemonde.edu.gr/bootcamp

LE MONDE Website:

http://www.lemonde.edu.gr/

Facebook:

www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

Instagram:

https://www.instagram.com/le_monde_edu_official_page

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCDvOonBJ2vrSiozqzpncu7g

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;