Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη βράβευση:
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τις πρώτες σκέψεις του μετά την κατάκτηση του τίτλου MVP του NBA!

Λίγες ώρες μετά την κορυφαία βράβευση του Έλληνα πρωταθλητή, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κατά κατάκτησε τον τίτλου του καλύτερου παίκτη στο NBA για το 2019, ήρθε και η πρώτη ανάρτηση, την οποία έκανε ο ίδιος, μέσω Twitter.

Ο μεγάλος αθλητής του μπάσκετ, παρομοίασε τον εαυτό του με τον Θορ, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις πρώτες σκέψεις του μετά την ανακήρυξή του σε MPV.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κρατά το βραβείο στα χέρια του και αποκαλύπτει μέσω του καναλιού των Μιλγουόκι Μπακς, πως ανυπομονούσε να φορέσει τα αθλητικά του και να πάει για προπόνηση, μετά τη μεγάλη βράβευση, ενώ παράλληλα τονίζει πως στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο τίτλο στην πορεία.

Στην ανάρτηση που έκανε, γράφει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πιστέψτε το ή όχι… Μετά από την ομιλία, αυτό που σκεφτόμουν είναι πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα μπορέσω να βρίσκομαι στο γυμναστήριο… Γιατί θέλω να βοηθήσω τη ομάδα να κερδίσει τον μεγαλύτερο τίτλο. Το Larry O’Brien» … «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τον απόλυτο στόχο, το μεγαλύτερο έπαθλο, το χρυσό έπαθλο, το Larry O’ Brien. Θα πάρει χρόνο, θέλει ημέρα με την ημέρα, αυτό έχω κάνει όλη μου τη ζωή και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Για την ώρα εκτιμώ όσα γίνονται, αλλά θα είναι πολύ πιο γλυκά αν πάμε στους τελικούς. Είμαι σαν τον Θορ. Αυτό (σ.σ.: το τρόπαιο του MVP) είναι το σφυρί μου. Σηκώνω το σφυρί μου… Ναι, στην Ελλάδα όταν σηκώνεις ένα τρόπαιο σου λένε “άξιος” ή όταν παντρεύεσαι, αλλά δεν μπορώ να το πω εγώ για τον εαυτό μου».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση που έκανε στο Twitter:


Δείτε ακόμα: Τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Αντετοκούνμπο: «Δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;