4 οικονομικοί τρόποι για να περάσεις αυτό το καλοκαίρι με την παρέα σου!

Από neolaia.gr Team 27 Ιουνίου 2019

Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να περάσεις ένα απίστευτο καλοκαίρι με τους φίλους σου, χωρίς να χαλάσεις πολλά λεφτά!

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και εσύ προσπαθείς να κανονίσεις τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι. Όμως, το budget σου δε σου φτάνει για να κάνεις όλα αυτά που θέλεις.

Υπάρχουν, βέβαια, τρόποι για να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι με την παρέα σου και να είναι και αρκετά οικονομικό. Γι αυτό σου έχω μερικές προτάσεις για το τι να κάνεις φέτος το καλοκαίρι με την παρέα σου, ώστε να μη χαλάσετε πολλά λεφτά!

1. Κάντε διακοπές σε κάποιο εξοχικό

Αν κάποιος από την παρέα έχει εξοχικό πηγαίνετε εκεί για μία εβδομάδα. Αν είναι σε νησί, ακόμη καλύτερα. Θα περάσετε πολύ όμορφα με την παρέα σου και θα κάνεις και τις διακοπές που ήθελες με έναν πολύ οικονομικό τρόπο!

2. Κάντε εκδρομές

Αντί να κανονίσετε να πάτε κάπου και να πρέπει να χαλάσετε πολλά λεφτά, κάντε μικρές κοντινές εκδρομές. Κάθε μέρα και σε μία διαφορετική παραλία, ή σε μία κοντινή περιοχή που έχει θάλασσα. Μοιραστείτε απλά τις βενζίνες και όλα είναι τέλεια!

3. Ελεύθερο κάμπινγκ

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία σκηνή και ένα sleeping bag. Κατά τα άλλα, βρίσκεις τον προορισμό που θα πας, και επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ και θα δεις ότι θα απολαύσεις ένα διαφορετικό καλοκαίρι με την παρέα σου! Ίσως, να σου αρέσει κιόλας.

4. Πήγαινε στο εξωτερικό

Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος που μπορείς να βρεις πολύ φθηνά εισιτήρια για να πας σε μία πόλη του εξωτερικού. Η Ελλάδα είναι φημισμένος τουριστικός προορισμός, οπότε, όπου και να πας οι τιμές θα είναι λίγο τσιμπημένες. Ενώ, αν πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα χαλάσεις πολύ λιγότερα λεφτά!

Δες ακόμα: 4 χόμπι που μπορείς να ξεκινήσεις μέσα στο καλοκαίρι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486