Φοιτήτρια ενοχοποίησε τον πρώην της ως τρομοκράτη επειδή... τη χώρισε!
Σε επικίνδυνη αντεπίθεση πέρασε μια 25χρονη Ουκρανίδα φοιτήτρια, η οποία, προκειμένου να εκδικηθεί τον πρώην φίλο της που τη χώρισε, πήγε να τον βγάλει ομοϊδεάτη του Μπιν Λάντεν...

Δεν μπορείς με τίποτα να χαρακτηρίσεις “ψύχραιμη” την αντίδραση μιας 25χρονης φοιτήτριας από την Ουκρανία, η οποία επιχείρησε να ενοχοποιήσει τον Λιβανέζο πρώην της ως τρομοκράτη, επειδή εκείνος αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Η νεαρή φοιτήτρια που σπουδάζει στο Τορίνο της Ιταλίας κρέμασε τζιχαντιστικές αφίσες, τρομοκρατικές επιγραφές στα αραβικά και τοποθέτησε ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο δωμάτιο του 26χρονου πρώην φίλου της από τον Λίβανο, προκειμένου να κινήσει τις υποψίες ότι πρόκειται για ισλαμιστή τρομοκράτη της Αλ-Κάιντα, του ISIS ή δεν ξέρουμε κι εμείς τι.

Όπως είναι λογικό, οι υπηρεσίες ασφαλείας της Digos άσκησαν δίωξη κατά της Ουκρανής φοιτήτριας με επιχείρημα την απόπειρα παραπλάνησης των Αρχών, ενώ ο συναγερμός σήμανε τον Νοέμβριο του 2018, όταν το αντιπυρικό σύστημα ήχησε στην πανεπιστημιακή εστία «Ολύμπια», στο δωμάτιο του 26χρονου, ο οποίος φοιτούσε στην Πολυτεχνική Σχολή του Τορίνο.

Τότε ήταν που κλήθηκαν οι άντρες της Digos, οι οποίοι και βρήκαν στο δωμάτιο του 26χρονου αφίσες με τα ηγετικά πρόσωπα της Αλ Κάιντα και σημαίες του ISIS, οπότε και ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τον νεαρό φοιτητή, η οποία και κατέληξε στο ότι ουδεμία σχέση διατηρούσε ούτε με τα πρόσωπα που ήταν καρφιτσωμένα στους τοίχους ούτε με τις εξτρεμιστικές ιδέες τους.

Κάποια στιγμή τότε, λοιπόν, το ενδιαφέρον των μυστικών υπηρεσιών στράφηκε στην πρώην κοπέλα του 26χρονου Λιβανέζου, η οποία διέμενε στην ίδια φοιτητική εστία, και διαπιστώθηκε τελικά η εμπλοκή της στο συμβάν, χάρις στον εντοπισμό του DNA της στην αφίσα.

Θέλοντας και μη, η 25χρονη Ουκρανίδα ομολόγησε την εμπλοκή της στην προσπάθεια ενοχοποίησης του πρώην φίλου της, ενώ κατά τη διάρκεια της εξέτασης, εξομολογήθηκε πως επιθυμούσε να τον εκδικηθεί γιατί τη χώρισε, καθώς εκείνη τον πίεζε επίμονα να παντρευτούν.

Έλα, όμως, που ανταπόκριση στις γαμήλιες προτάσεις της δεν πήρε ποτέ, με αποτέλεσμα είδε και αποείδε, του πήρε τα κλειδιά του δωματίου και, αφού εκείνος έφυγε από το δωμάτιο, εκείνη μπήκε μέσα για να τοποθετήσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ελπίζουμε να μη ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, διότι δεν είναι να παίζεις με κάποια πράγματα.

Στο κάτω κάτω, αν πληγώθηκες τόσο πολύ από έναν χωρισμό, υπάρχει και το Λίμπα. Βάλε κράνος και ανάλαβε δράση. Όχι να βγάλεις τον άλλον τρομοκράτη, όμως.

Δες ακόμα: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μία επιβάτης κοιμήθηκε στο αεροπλάνο και το πλήρωμα την ξέχασε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;