God Control: Το νέο τραγούδι της Madonna
Η "βασίλισσα" της ποπ θίγει, μέσω του καινούριου της βίντεο κλιπ που γυρίζεται σε μια disco, το κρίσιμο ζήτημα της αμερικάνικης οπλοκατοχής

To νέο τραγούδι της Madonna κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες με ένα video clip – “καμπανάκι” στο youtube και έχει όνομα God Control.

Πρόκειται για ένα σκληρό βίντεο που προβάλλει σκηνές ωμής βίας και αίματος, από ένοπλη επίθεση που διαδραματίζεται σε μια disco, φέρνοντας στη μνήμη μας τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στο κλαμπ Pulse του Ορλάντο τον Ιούνιο του 2016, αφήνοντας πίσω δεκάδες αδικοχαμένους.

Η αναμφισβήτητη “βασίλισσα” της ποπ μουσικής, επιχειρεί με το νέο και τολμηρό της αυτό καλλιτεχνικό εγχείρημα να εστιάσει την προσοχή του κόσμου γύρω από το σημαντικό ζήτημα της αμερικάνικης οπλοκατοχής και της ανάγκης ελέγχου της, δεδομένου ότι ο κάθε άνθρωπος στις ΗΠΑ, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προμηθευτεί ένα όπλο και να το χρησιμοποιήσει εις βάρος της ζωής κάποιου άλλου.

Στο τέλος του God Control μάλιστα, το ηχηρό μήνυμα της Madonna, αναφέρει ξεκάθαρα ότι: «Κάθε χρόνο πάνω από 36.000 Αμερικανοί σκοτώνονται από επιθέσεις με όπλα και περίπου 100.000 τραυματίζονται. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Έλεγχος της οπλοκατοχής τώρα».

Η 60χρονη τραγουδίστρια και global icon επεσήμανε σε δηλώσεις της τα εξής:

«Θέλω να επιστήσω την προσοχή ως καλλιτέχνις σε ένα πρόβλημα στην Αμερική που είναι εκτός ελέγχου και κοστίζει τη ζωή αθώων ανθρώπων. Αυτή η κρίση μπορεί να τελειώσει εάν οι νομοθέτες μας ενεργήσουν για να αλλάξουν τους νόμους που δεν μας προστατεύουν όλους».

Δες το καινούριο της βίντεο κλιπ:

Δες ακόμα: Το BBC βρήκε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Freddie Mercury και πρέπει να το ακούσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;