Αυτή η σειρά του Netflix ξεπέρασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για την πλατφόρμα!
Το Netflix ανακοίνωσε ότι τη σειρά αυτή την είδαν πάνω από 23 εκ. λογαριασμοί παγκοσμίως!

Το Netflix όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στο ευρύ κοινό. Και πώς να μην έχει, αφού το πρωτότυπο περιεχόμενο της πλατφόρμας έχει κάτι για όλους και, μάλιστα, τα περισσότερα είναι πολύ καλής ποιότητας. Έτσι, έχει κερδίσει και το ενδιαφέρον μεγάλων σκηνοθετών που συνεργάζονται με την υπηρεσία!

Μία σειρά, όμως, μόλις κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης για την streaming πλατφόρμα! Η νέα σειρά αυτή συγκέντρωσε μέσα σε λιγότερο ένα μήνα από την κυκλοφορία της πάνω από 23 εκατομμύρια θεατές. Μάλιστα, τα 23 εκατομμύρια είναι λογαριασμοί του Netflix που είδαν τη σειρά αυτή, κι όχι τα πρόσωπα που μπορεί να είναι περισσότερα από ένα από κάθε λογαριασμό!

Πρόκειται για τη νέα σειρά της Ava DuVernay, “When They See Us”. Η σειρά ασχολείται με την αληθινή ιστορία 5 εφήβων οι οποίοι καταδικάστηκαν άδικα για τον βιασμό και τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας στο Central Park της Νέας Υόρκης το 1989.

Ήταν πέντε μαύροι έφηβοι που βρέθηκαν τη χειρότερη στιγμή στο μέρος αυτό και, επειδή, έπρεπε οπωσδήποτε να δοθεί “δικαιοσύνη”, έριξαν το φταίξιμο σε αυτούς. Μετά από 24 χρόνια, αθωώθηκαν και τους χορηγήθηκε μία χρηματική ανταμοιβή το 2014!

Η σειρά αξίζει όλα τα μάτια που μπορεί να συγκεντρώσει. Η Ava DuVernay επικεντρώνει τον φακό της στις δύσκολες και άδικες καταστάσεις που βίωσαν τα παιδιά αυτά και κριτικάρει άμεσα την Αμερικάνικη κοινωνία και το σύστημα των φυλακών.

Σύμφωνα με τη σειρά και την ίδια, από το 1990 μέχρι και σήμερα, αυτά δεν έχουν αλλάξει πολύ!

Η σειρά είναι για γερά στομάχια, αλλά αξίζει να δεις. Και έχει μόλις 4 επεισόδια!

Με την ανακοίνωση ότι η σειρά συγκέντρωσε 23 εκατομμύρια λογαριασμούς που την είδαν, η Ava DuVernay έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

“Φαντάσου να πιστεύεις ότι ο κόσμος δε νοιάζεται για τις πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που είναι μαύροι. Πάντα με έκανε να λυπάμαι. Οπότε, όταν το Netflix ανακοίνωσε ότι πάνω από 23 εκ. λογαριασμοί είδαν τη σειρά, “When They See Us”, έκλαψα.

Οι ιστορίες μας μετράνε και μπορούν να έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο. Μία καινούρια αλήθεια για μία καινούρια μέρα.”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

Δες ακόμα: «Το Σόι Σου»: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για το τέλος της σειράς! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
5'
68 - 61
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;