Πανελλήνιες 2019: Δες ΕΔΩ πώς θα υπολογίσεις τα μόρια!
Πανελλήνιες 2019: Δείτε αναλυτικά πώς θα μετατρέψετε τους βαθμούς σε μόρια!

Οι Πανελλήνιες 2019 έχουν αισίως ολοκληρωθεί για τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η οριστική ημερομηνία γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων.

Τα αποτελέσματα, λοιπόν, για τις Πανελλήνιες 2019 θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου, και οι βαθμολογίες θα διαμορφώσουν και τις βάσεις 2019.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Την ίδια ημέρα προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών, οι υποψήφιοι και υποψήφιες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα μπορούν να μετατρέψουν τη βαθμολογία τους σε μόρια.

Πώς γίνεται η μετατροπή της βαθμολογίας σε μόρια;

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) έχει αναπτύξει μια ειδική εφαρμογή που βοηθάει τους υποψήφιους των εξετάσεων να μετατρέπουν τους βαθμούς των πανελληνίων σε μόρια.

Μπορείς, λοιπόν, να υπολογίσεις τα μόρια με το νέο Εξεταστικό Σύστημα που εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος.

Επιλέγεις τον Προσανατολισμό, στον οποίο ανήκεις και τα εξεταζόμενα μαθήματα και, ως γραπτό βαθμό, γράφεις στη σχετική θέση το βαθμό του κάθε εξεταζόμενου μαθήματος στην 20άβαθμη κλίμακα με ακρίβεια ενός δεκαδικού ψηφίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους δεκαδικούς αριθμούς πρέπει να χρησιμοποιείς την τελεία ως υποδιαστολή. (π.χ.: 18.6)

Ειδικά μαθήματα:

Όσον αφορά τα ειδικά μαθήματα του Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου, της Αρμονία και του Ελέγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, ο βαθμός που πρέπει να καταχωρήσεις στην παρακάτω φόρμα είναι ο Μέσος όρος των βαθμών στα δύο μαθήματα, στην 20σάβαθμη κλίμακα με ακρίβεια δύο δεκαδικών ψηφίων.

Για να υπολογίσεις τα μόριά σου, κάνε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε ακόμα: Πανελλήνιες 2019: Αύριο ανακοινώνονται οι βαθμολογίες – Δείτε αναλυτικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;