Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας! Δείτε τις προκηρύξεις!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε δύο Δήμους της χώρας, μέσω σχετικών προκηρύξεων που δημοσιεύτηκαν. Για να διεκδικήσεις μια από τις θέσεις, θα χρειαστεί να υποβάλλεις την αίτησή σου, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στην αντίστοιχη προκήρυξη.

Αναλυτικότερα:

12 θέσεις εργασίας – Δήμος Κρωπίας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη της τρίτης (3ης ) διαδικασίας εννιά (9) ατόµων ΥΕ Εργατών Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας και τριών (3) ∆Ε Οδηγό Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) µηνών (µέσα σε συνολικό διάστηµα 12 µηνών), για την κάλυψη επειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της ∆/νσης Περιβάλλοντος.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας µας, στο ∆ηµαρχείο Κρωπίας , ταχ. δ/νση: Βασ. Κων/νου 47, Τ.Κ. 19441, Νοµού Αττικής, και συγκεκριµένα στο Γραφείο Προσωπικού στον αρµόδιο υπάλληλο κ. Μαρκαριάν Κάρολο (τηλ. επικοινωνίας: 210-6026272 εσωτ. 163 ή 181) εντός προθεσµίας δέκα (10) ηµερών, από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων των δηµοτικών καταστηµάτων του ∆ήµου Κρωπίας , δηλαδή έως και τη ∆ευτέρα 08
ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρµόδιας αρχής ή των κρισίµων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθµός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιµων σελίδων του ατοµικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων.

Αν από αυτά δεν προκύπτει η ηµεροµηνία γέννησης πρέπει να προσκοµισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Βεβαίωση ανεργίας
4. Βεβαίωση µονίµου κατοικίας.
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επέλεξαν.
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήµιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεµφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα για κακούργηµα ή για πληµµέληµα της προηγούµενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκηµα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συµπαράσταση.
7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους δώδεκα (12) µήνες από τέλος της απασχόλησης για την οποία πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω, δεν έχει απασχοληθεί σε δηµόσια υπηρεσία ή νοµικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 µε την ιδιότητα του εποχικού
εργαζόµενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειµένου να κριθεί εάν αυτός (υποψήφιος) έχει κώλυµα πρόσληψης ή όχι.

Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη).
8. Βεβαίωση εµπειρίας αν έχει εργαστεί µε την αντίστοιχη ειδικότητα.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΗΜ
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;