Πανελλήνιες 2019: Έτσι μπορείς να δεις το γραπτό σου!

Από neolaia.gr Team 28 Ιουνίου 2019

Δες αναλυτικά τη διαδικασία αν θέλεις να δεις το γραπτό σου από τις Πανελλήνιες 2019!

Οι Πανελλήνιες 2019 έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Οπότε, πρέπει να μάθεις πώς μπορείς να δεις το γραπτό σου, αν έχεις κάποιες αμφιβολίες με τη βαθμολογία σου. Μπορείς να δεις αναλυτικά παρακάτω τι ισχύει!

Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί – Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ!

Σύμφωνα με όσα ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι που εξετάστηκαν στις Πανελλήνιες 2019 να καταθέσουν αίτηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου υπάγεται το σχολείο στο οποίο κοινοποιήθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων στα οποία εξετάστηκαν.

Εκτός της σχετικής αίτησης, παράλληλα θα πρέπει να συνυποβληθεί και ένα παράβολο το οποίο εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή e-παράβολο, στην κατηγορία «Επίδειξη γραπτών δοκιμίων Πανελλαδικών Εξετάσεων» και έχει κωδικό «1390». Ενώ, το ποσό που πρέπει να δώσεις είναι 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών γραπτών δοκιμίων.

Η όλη διαδικασία γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση όπου υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις, στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή εάν το επιθυμεί ο ίδιος το παρών μπορεί να δώσει και κηδεμόνας του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

  • Να αναγνώσουν την φωτοτυπία του γραπτού τους
  • Να κρατήσουν σύντομες σημειώσεις από τις απαντήσεις τους

Ενώ, δεν μπορούν:

  • Να βγάλουν φωτογραφίες ή βίντεο το γραπτό τους
  • Να πάρουν τη φωτοτυπία του γραπτού τους

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη της διαδικασίας θα είναι και κάποιος αρμόδιος υπάλληλος της Διεύθυνσης ΔΕ ή του Γραφείου ΔΕ ή ΕΕ. Μετά την λήξη της επίδειξης ο υποψήφιος πρέπει να υπογράψει στην αίτηση που έχει υποβάλει ότι έλαβε γνώση του γραπτού του.

Δες ακόμα: Βάσεις 2019: Που αναμένεται να κυμανθούν – Δείτε αναλυτικά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486