Το πρώτο τρέιλερ για τη ταινία
Οι "Άγγελοι του Τσάρλι" επιστρέφουν για νέες περιπέτειες!

Οι “Άγγελοι του Τσάρλι” επανέρχονται στην μεγάλη οθόνη με ηθοποιούς έκπληξη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η νέα ταινία της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019 με τις Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska να ενσαρκώνουν το γνωστό τρίο. Και χθες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ!

Ενώ, μέχρι τώρα είχαμε αρκετές αμφιβολίες για την επιστροφή των Αγγέλων στην μεγάλη οθόνη, το τρέιλερ αυτό μας προετοιμάζει για μία ταινία που απευθύνεται σε θεατές του 2019 και… μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά καλό. Στήνει τη σκηνή για μία ταινία γεμάτη δράση που μπορεί να σταθεί άνετα δίπλα σε άλλες ταινίες δράσης, όπως οι ταινίες Mission: Impossible και Fast & Furious.

Η Elizabeth Banks σκηνοθετεί και έχει έναν ρόλο έκπληξη στην ταινία. Φαίνεται ότι η Banks έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της σκηνοθεσίας και τα πρώτα πλάνα είναι πολλά υποσχόμενα.

Ένα μεγάλο bonus του τρέιλερ αυτού είναι ότι ακούμε για πρώτη φορά αποσπάσματα από το κομμάτι που θα συμπεριληφθεί στο soundtrack και τραγουδούν οι… (έτοιμος;) Miley Cyrus, Ariana Grande και Lana Del Rey!

Δες το τρέιλερ και πες μας αν θα πας να δεις τη ταινία ή πιστεύεις ότι θα είναι τόσο μέτρια όσο οι προηγούμενες!

Δες ακόμα: Άγγελοι του Τσάρλι: Miley Cyrus, Ariana Grande και Lana Del Rey ετοιμάζουν τραγούδι για τη νέα ταινία και δεν μπορώ να περιμένω!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;