Survivor 2019 ΤΕΛΙΚΟΣ: Όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού!
Δες τι έγινε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και ποιος παίκτες πέρασε κατευθείαν στον μεγάλο τελικό του Survivor 2019!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor 2019. Στο τελευταίο αγώνισμα για τους Έλληνες παίκτες, ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε πως μόνο δυο θα προκριθούν στον τελικό.

Οι τέσσερις Έλληνες παίκτες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης διεκδικώντας μία θέση ο καθένας στον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Κυριακή. Οι τέσσερις παίκτες είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Νίκος Κοσμάς.

Από ότι μπορείς να καταλάβεις, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταφέρουν να κατακτήσουν μία θέση στον τελικό. Κι έτσι, η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο!

Το τελευταίο αγώνισμα ήταν πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ! Ο Νίκος ήταν από τους πρώτους που έχασε τις ζωές του και έτσι δεν κατάφερε να μπει απευθείας στον τελικό. Στην συνέχεια και η Αφροδίτη έχασε τις ζωές της με αποτέλεσμα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα να είναι οι δυο παίκτριες που κονταροχτυπήθηκαν για την νίκη, όπου μόνο μία από τις δυο θα περνούσε απευθείας στον τελικό.

Αυτή ήταν η Κατερίνα Δαλάκα!

Ο δεύτερος παίκτης που θα περάσει στον τελικό του Survivor 2019 που θα διεξαχθεί την Κυριακή θα βγει μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πώς θα γίνει η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ενώ, οι τρεις παίκτες μίλησαν για τα συναισθήματά τους, προσπαθώντας να πείσουν τους τηλεθεατές να τους ψηφίσουν!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
4'
21 - 24
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;