Φοιτητική ζωή: Τα 8 πράγματα που μπορείς να καταλάβεις μόνο το καλοκαίρι!

Από neolaia.gr Team 1 Ιουλίου 2019

Στη φοιτητική ζωή, η αποτίμηση της χρονιάς γίνεται το καλοκαίρι!

Οι φοιτητές περνούν μεγάλο λούκι και ειδικά μετά την εξεταστική οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό τους είναι πολλές, και συνήθως δεν είναι θετικές. Αφού τελειώσουν οι εξετάσεις και περάσει η μπόρα, έρχεται το καλοκαίρι και τα πράγματα αλλάζουν. Τότε, είναι και η περίοδος που κάνεις την αποτίμησή σου στη φοιτητική ζωή σου!

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι βοηθά τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά να καταλάβει κάποια πράγματα και παρακάτω θα δεις κάποια από αυτά:

1. Αναθεωρούν την εξεταστική.

Βλέπουν ποια είναι τα λάθη που έκαναν και δίνουν σημασία σε αυτά, για να μπορέσουν να πετύχουν την επόμενη φορά στο μάθημα που κόπηκαν.

2. Η ζωή είναι ωραία! 

Μπορεί να πιέστηκαν, να πέρασαν δύσκολα αλλά ο ήλιος και η ιδέα των διακοπών τους βάζει σε άλλο mood.

3. Οι σχέσεις πάνε και έρχονται.

Ο χειμώνας είναι πάντα η καταλληλότερη εποχή για να δεχτεί κάποιος μια σχέση στη ζωή του αλλά το καλοκαίρι σημειώνονται οι περισσότεροι χωρισμοί και οι φοιτητές το ξέρουν. Οπότε δε σκάνε και ιδιαίτερα.

4. Τον Σεπτέμβρη ξεκινάμε. 

Το καλοκαίρι είναι για ξεκούραση και χαλάρωση. Οπότε οι φοιτητές μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεκινήσουν χαλαρό διάβασμα για να είναι πανέτοιμοι τον Σεπτέμβρη.

5. Το air condition δεν είναι το παν. 

Οι φοιτητές έχουν τον μαγικό τρόπο να ανακαλύπτουν πατέντες και κάνουν πράγματα για να δροσιστούν.

6. Το φαγητό αλλάζει. 

Οι φοιτητές μπαίνουν σε καλοκαιρινό mood και δίνουν μεγάλη σημασία στο φαγητό και προτιμούν υγιεινά γεύματα και ελαφριά όπως σαλάτες και διάφορα φρούτα.

7. Το νερό είναι αυτό που αναζητούν.

Η ενυδάτωση είναι σημαντική και οι φοιτητές καταλαβαίνουν πως το νερό δεν πρέπει να τους λείπει. Πολλοί έχουν «λιώσει» σε αίθουσες όπου ο κλιματισμός δε λειτουργούσε και το νερό ήταν σύμμαχος τους.

8. Το καλοκαίρι στην «πατρίδα».

Το καλοκαίρι για πολλούς φοιτητές ισούται με διακοπές στην ιδαιίτερη πατρίδα τους, το σπίτι τους, το χωριό ή την πόλη που μεγάλωσαν. Δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την αξία και πολλοί από εμάς θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο.

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 4 σημάδια που σου δείχνουν ότι η σχολή που έχεις επιλέξει δεν είναι για σένα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486