Next Top Model: Τα πρώτα πλάνα από την audition της Αθήνας! (video)
Δες τι έγινε στην πρώτη audition του δεύτερου κύκλου του Next Top Model στην Αθήνα!

Το Next Top Model ήταν ένα από τα προγράμματα- έκπληξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν. Το ριάλιτι μόδας κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι το τέλος, με τις παίκτριες να γίνονται θέμα συζήτησης σε παρέες, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Έτσι, το Next Top Model θα επιστρέψει για τον δεύτερο κύκλο του, κι έχουν αρχίσει ήδη οι auditions! Οι κριτές έχουν δει αρκετά κορίτσια και έχουν επιλέξει αυτές που θα μπουν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας!

Όλοι περιμένουμε να το δούμε, πώς και πώς, πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες και να γνωρίσουμε καλύτερα της καινούριες παίκτριες. Και κάθε νέο που έχουμε από τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του πολύ πετυχημένου ριάλιτι μόδας, μας ενθουσιάζει.

Κι έτσι, σήμερα, Δευτέρα 1/7, η εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” μας είχε μία μεγάλη έκπληξη! Η εκπομπή έδωσε στη δημοσιότητα αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη audition της Αθήνας! Είδαμε κάποια από τα κορίτσια που πήραν μέρος σε αυτή την audition και αποκάλυψαν κάποια πράγματα γι αυτές.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”! Εμείς, πάντως, δεν μπορούμε να περιμένουμε να αρχίσει ο δεύτερος κύκλος του GNTM!

Δες ακόμα: Next Top Model: Τι αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τα κορίτσια που θα συμμετέχουν στον 2ο κύκλο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;