5 σειρές που έχασαν την μαγεία τους μετά τον πρώτο κύκλο αλλά... συνέχισαν!
Κάποιες σειρές δεν πρέπει να συνεχίζουν μετά από τον πρώτο τους κύκλο!

Πλέον, έχουμε τόσες επιλογές για σειρές, αλλά και ταινίες. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να μπεις στο Netflix και να βρεις άπειρες σειρές ή σε κάποια άλλη πλατφόρμα, όπως το Hulu και να βρεις άλλες τόσες.

Οι περισσότερες σειρές, όμως, κάπου στην πορεία χάνουν την ταυτότητά τους και τη μαγεία της αρχής τους. Ακόμη και η μεγαλύτερη σειρά των τελευταίων ετών, το Game of Thrones, δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική για την τελευταία του σεζόν.

Αλλά, αν έχει μία σειρά μεγάλη επιτυχία στην Αμερική θα συνεχίσει για αρκετά χρόνια. Κι αυτό μπορεί να είναι το σφάλμα. Πολλές σειρές συνεχίζουν να προβάλλονται για χρόνια, όμως, η αρχική τους αίγλη και δύναμη έχει χαθεί. Και.. γι αυτές ακριβώς θα μιλήσουμε!

1. Heroes

Η σειρά, που όταν κυκλοφόρησε το 2006, έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτή. Πολλοί μίλησαν για μία σειρά που μπορούσε να φτάσει σε δημοτικότητα το Lost. Και, όχι άδικα. Η σειρά ασχολείται με ανθρώπους που ανακαλύπτουν πώς έχουν ειδικές δυνάμεις και πρέπει να τις χρησιμοποιήσουν για να σταματήσουν ένα μεγάλο κακό. Η πρώτη σεζόν είναι πραγματικά αριστουργηματική. Από κει και μετά, όμως, όλα πήγαν από το κακό στο χειρότερο με αποκορύφωμα την επιστροφή της με τη μίνι σειρά Heroes: Reborn!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;