Survivor 2019 ΤΕΛΙΚΟΣ: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια!
Μάθε ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής στο Survivor 2019!

Το Survivor 2019 έφτασε στο τέλος του μετά από ένα ταξίδι πέντε μηνών! Ο μεγάλος τελικός του φετινού Survivor πραγματοποιήθηκε σε ένα στάδιο στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας. Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μαζί με συγγενείς και φίλους, για να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή!

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν οι δύο φιναλίστ του Survivor 2019. Οι δύο παίκτριες κατάφεραν να ανταξεπέλθουν σε όλες τις δυσκολίες που έχει το συγκεκριμένο ριάλιτι και να κερδίσουν την εκτίμηση του κοινού!

Η αγωνία των δύο παικτών, αλλά και του κοινού έφτασε στα ύψη, όταν ήρθε η στιγμής της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την φετινή νικήτρια. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστές είπε πριν την ανακοίνωση:

“Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της Survivor της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα.”

Η Κατερίνα Δαλάκα, λοιπόν, αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του Survivor 2019. Με το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και την ίδια να παίρνει αγκαλιά τους δικούς της ανθρώπους!

Η συγκεκριμένα παίκτρια είχε εξαιρετικές επιδόσεις από όταν μπήκε στο παιχνίδι και είχε δείξει ότι μπορούσε να φτάσει πολύ μακριά μέσα στο παιχνίδι! Η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την νίκη της, δήλωσε:

“Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Survivor 2019 ΤΕΛΙΚΟΣ: Όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;