Το τρέιλερ του Jumanji: The Next Level μόλις κυκλοφόρησε και πρέπει να το δεις!

Από neolaia.gr Team 1 Ιουλίου 2019

Το τρέιλερ για το Jumanji: The Next Level υπόσχεται μία ακόμη μεγαλύτερη περιπέτεια από ότι είδαμε στην πρώτη ταινία!

To Jumanji: Welcome to the Jungle ήταν μία από τις μεγάλες εκπλήξεις όταν κυκλοφόρησε το 2017. Η ταινία κυκλοφόρησε τα Χριστούγεννα με δυνατούς αντιπάλους (Star Wars), αλλά κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να καταφέρει να συγκεντρώσει στο box office πάνω από 950 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Και τώρα έρχεται το Jumanji: The Next Level!

Η νέα ταινία της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε!

Γενικά, η ιστορία των ταινιών Jumanji έχει να κάνει με ένα παιχνίδι που «παίρνει» τους παίκτες μέσα σε αυτό. Στην πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 1995, ήταν ένα επιτραπέζιο που κάθε ζαριά έκρυβε και μία έκπληξη για τους παίκτες. Ενώ, η ταινία του 2017 είχε να κάνει με ένα βιντεοπαιχνίδι που σε τραβάει μέσα του και σε μετατρέπει σε έναν από τους χαρακτήρες του!

Καθαρή δράση και πολύ γέλιο ήταν τα συστατικά που έκαναν το Jumanji: Welcome to the Jungle τόσο μεγάλη επιτυχία και η νέα ταινία φαίνεται να βασίζεται στην ίδια φόρμουλα. Αυτή τη φορά, όμως, οι άνθρωποι που μετατρέπονται στους χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι και παιδιά, αλλά και μεγάλοι, οπότε, τα δεδομένα αλλάζουν λίγο!

Επίσης, το τρέιλερ δείχνει ότι το επόμενο επίπεδο (Next Level) κρύβει περισσότερη δράση και μεγαλύτερους κινδύνους. Φαίνεται να αξίζει μία βόλτα στο σινεμά για να το δεις!

Μέχρι να κυκλοφορήσει, δες το πρώτο τρέιλερ του Jumanji: The Next Level!

Δες ακόμα: Ο Έλληνας σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Μουσούλης, μιλά στο neolaia.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486