Ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν και πάλι μαζί σε ταινία Bradley Cooper και Lady Gaga;
Ετοιμάσου για νέα συνεργασία Bradley Cooper και Lady Gaga!

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας “A Star is Born” φαίνεται ότι θα έχουμε και νέα συνεργασία του πρωταγωνιστικού διδύμου, Bradley Cooper και Lady Gaga! Λέτε, τελικά, τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι να μην είναι και τόσο ψευδή τελικά; Ή απλά οι εταιρίες παραγωγής εκμεταλλεύονται αυτή τη δωρεάν ενασχόληση του τύπου μαζί με τους δύο τους;

Όπως και να έχει, η HollywoodLife σε δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι υπάρχουν συζητήσεις για να λάβει μέρος η Lady Gaga στο Guardians of the Galaxy 3. Μάλιστα, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα υποδυθεί την αγαπημένη του Bradley Cooper.

Όλα αυτά τα νέα έρχονται από μία ανώνυμη πηγή, η οποία δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι υπάρχουν σκέψεις η Gaga να δανείσει τη φωνή της στην Lylla, η οποία θα είναι η αγαπημένη του Rocket Raccoon, που υποδύεται ο Cooper, στην ταινία της Marvel που θα αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Φαντάσου τι έχει να γίνει αν οι δηλώσεις αυτές είναι αληθινές!

Ήδη έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο με την υποτιθέμενη σχέση των δύο, αλλά και το χωρισμό του Bradley Cooper από την Irina Shayk, φαντάσου τι έχει να γίνει αν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο! Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο τους έχουν απίστευτη χημεία και αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ταινίας!

Δες ακόμα: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι Μπράντλεϊ Κούπερ – Ιρίνα Σάικ μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
4'
62 - 54
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;