Νίκος Μουτσινάς: Αποχαιρετά την εκπομπή του για το καλοκαίρι με μία ανάρτησή του στο Instagram!
Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετά το "Για την Παρέα" και το τηλεοπτικό κοινό του για καλοκαίρι με μία ανάρτησή του στο Instagram!

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Για την Παρέα”, ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η εκπομπή έφτασε στο τέλος της για το καλοκαίρι πριν λίγες μέρες και ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής έκανε και ένα σχόλιο όλο υποσχέσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται! Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε στην ανάρτησή του αυτή:

“Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτι που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα ότι γίναμε παρέα!

Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά.

Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει.

Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά… Νικόλας”

Δες και τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά.. Νικόλας❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Δες ακόμα: Η Τατιάνα Στεφανίδου επιτέλους αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσίνα και… έβαλε Φουρέιρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;