Το Twitter παίζει τρελή μπάλα με το βίντεο του Πλεύρη στην πλατεία Εξαρχείων
Καταδρομική έφοδο στα Εξάρχεια φαίνεται να έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, και το ίντερνετ δεν τα συγχωρεί κάτι τέτοια

Οι εθνικές εκλογές 2019 απέχουν ακριβώς 4 μέρες μακριά, τα προεκλογικά σποτάκια και τα βίντεο κομμάτων και υποψηφίων έχουν πάρει φωτιά, όπως είθισται άλλωστε να συμβαίνει.

Το ανυπέρβλητο, όμως, και κάθε άλλο παρά αναμενόμενο τρολάρισμα, έπεσε ωσάν βροχή από τους χρήστες του internet και, πόσο μάλλον του Twitter, στον Θάνο Πλεύρη, τον υποψήφιο βουλευτή στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Αφορμή για την αλύπητη ιντερνετική καζούρα στον υποψήφιο βουλευτή, Θάνο Πλεύρη, στάθηκε το ολιγόλεπτο βίντεο που εκείνος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebοok και το οποίο ήταν γυρισμένο στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο κύριος Πλεύρης, λοιπόν, εμφανίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο να απευθύνει το λόγο στους πολίτες και πολίτιδες της χώρας από την πλατεία Εξαρχείων, ευγγελίζοντας το τέλος που θα βάλει η Νέα Δημοκρατία στο “άβατο” και την “ανομία” της περιοχής.

Οι χρήστες του διαδικτύου φυσικά και ειδικότερα του Twitter ανέλαβαν δράση και ξεκίνησαν να εξαπολύουν ανελέητο τρολάρισμα στον ανήσυχο για την κατάσταση των Εξαρχείων, Θάνο Πλεύρη, o oποίος ξημερώματα σηκώθηκε απ’ το κρεβάτι του και ωσάν γνήσιος καταδρομέας, πήγε στα Εξάρχεια να ψιθυρίσει την αρχή του τέλους της “παραβατικότητας”, προσπαθώντας παράλληλα να μη γίνει αντιληπτός… από τον απόλυτο κανένα που κυκλοφορούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή.

 

Δες ακόμα: Φοιτήτρια ενοχοποίησε τον πρώην της ως τρομοκράτη επειδή… τη χώρισε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;