Σε ένα κάστινγκ που σπάει κάθε στερεότυπο η Disney βρήκε την
Μόλις ανακοινώθηκε ποια θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Άριελ στην νέα ταινία "Η Μικρή Γοργόνα"!

Καιρό τώρα η Disney έχει αρχίσει να κάνει ριμέικ των κλασικών ταινιών κινουμένων σχεδίων της σε live- action εκδοχές. Κάποιες είναι πάρα πολύ πετυχημένες (Maleficent, Aladdin, Η Πεντάμορφη και το Τέρας) και άλλες όχι και τόσο (Dumbo, Christopher Robin). Η τελευταία ταινία που ανακοινώθηκε ότι θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη με κανονικούς ηθοποιούς είναι Η Μικρή Γοργόνα. Και, τώρα, μάθαμε ποια θα την υποδυθεί!

Οι φήμες ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι μία μαύρη ηθοποιός έκαναν τον γύρο του Hollywood από όταν ανακοινώθηκε η ταινία. Μάλιστα, πολλοί είχαν σαν ακλόνητο φαβορί την Zendaya! Κι εγώ θα ήθελα να τη δω στον ρόλο!

Αλλά, τελικά ανακοινώθηκε μία άλλα έγχρωμη ηθοποιός που ξεκινάει τώρα την καριέρα της και μία τέτοια κίνηση (αν είναι και επιτυχημένη) θα την εκτοξεύσει σε μία τεράστια επιτυχία. Αυτή είναι η Halle Bailey!

Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός είναι και τραγουδίστρια και, μάλιστα, έχει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία της Beyonce. Οπότε, μπορείς να δεις ότι η συμμετοχή της Beyonce στο ριμέικ του Βασιλιά των Λιονταριών έκανε καλό και στην Halle!

Το Twitter έχει διχαστεί με αυτή την απόφαση. Με το να κάνουν, δηλαδή, έγχρωμη την Άριελ. Αλλά, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία κινουμένων σχεδίων είχε μεταφέρει την ιστορία από τη Δανία, στην Καραϊβική, οπότε, δε βγάζει και πολύ νόημα η πρωταγωνίστρια να είναι λευκή!

Εγώ επικροτώ αυτή την απόφαση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

La Petite Sirène a trouvé son Ariel ! L’actrice et chanteuse Halle Bailey, 19 ans, sera l’héroïne du remake en live-action. Elle pourrait faire face à Melissa McCarthy, en négociations pour le rôle de la méchante Ursula. ??‍♀️?? #thelittlemermaid #lapetitesirene #disney #iconic #legendary #movie #ariel #hallebailey #actress #cast #liveaction #film #cinema #comingsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gossip Room (@gossiproomoff) στις

Δες ακόμα: Η μικρή γοργόνα δε δημιουργήθηκε τυχαία! Αυτή είναι η ηθοποιός που έδωσε την κατάλληλη έμπνευση! (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;