Η απίστευτη αντίδραση του καθηγητή σε φοιτήτρια που έκανε σκονάκι μήκους 2 μέτρων!
Κι εγώ έχω κάνει σκονάκι, αλλά.. ήταν πιο διακριτικό!

Όλοι έχουμε κάνει σκονάνι κάποια στιγμή. Είτε στο σχολείο, είτε στη σχολή, έχεις ετοιμάσει ένα σκονάκι για ένα μάθημα που σε δυσκολεύει και θέλεις να το περάσεις οπωσδήποτε. Όμως, μία φοιτήτρια στην Ουκρανία το τερμάτισε!

Η φοιτήτρια από την Ουκρανία είχε ετοιμάσει ένα σκονάκι που έφτασε τα δύο μέτρα! Ναι, τα δύο μέτρα! Φαντάσου πόση δουλειά χρειαζόταν αυτό.

Και, όπως, καταλαβαίνεις ένα τέτοιο σκονάκι δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο!

Αυτό το περιστατικό που έχει γίνει viral, έγινε στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko στο Κίεβο. Η φοιτήτρια έδινε εξετάσεις στο μάθημα της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Ιστορίας από το 1861 ως το 1918. Και μάλλον, όλα αυτά τα έγραψε στο συγκεκριμένο σκονάκι!

Ο καθηγητής της, όμως, Γιεβγκένι Μάγκντα, φαίνεται ότι εκτίμησε την προσπάθεια, καθώς την άφησε να συνεχίσει το γράψιμο και δεν την έκοψε. Μάλλον, θα σκέφτηκε ότι με τόσο κόπο κάτι θα της έχει μείνει από το μάθημα. Ο ίδιος έβγαλε φωτογραφία το σκονάκι και το δημοσίευσε στα social media γράφοντας σύμφωνα με την Daily Mail:

“Αυτό είναι το σκονάκι μιας φοιτήτριας… Τελικά πέρασε τις εξετάσεις. Συνήθως με ένα τέτοιο σκονάκι θα την “έκοβα”. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν το έκανα γιατί εκτίμησα την προσπάθειά της.”

Δες ακόμα: 5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να κυνηγάς τα όνειρά σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;