Μάθε ΕΔΩ που ψηφίζεις στις Εθνικές Εκλογές 2019
Εθνικές Εκλογές 2019: Δες που ψηφίζεις με ένα κλικ!

Οι Εθνικές Εκλογές 2019 απέχουν πλέον μια ανάσα μακριά, αφού θα πραγματοποιηθούν σε τρεις μέρες από τώρα, την Κυριακή στις 7 Ιουλίου. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για την εκλογική διαδικασία είναι το πού ψηφίζουμε, σε ποιο εκλογικό τμήμα δηλαδή θα βρίσκεται το όνομά μας.

Η κατανομή των εκλογέων στα εκλογικά τμήματα για τις εθνικές εκλογές 2019 της 7ης Ιουλίου θα είναι διαφορετική από τις τετραπλές εκλογές της 26ης Μαΐου (Ευρωεκλογές – Δημοτικές – Περιφερειακές – Αυτοδιοικητικές εκλογές) κι αυτό γιατί μειώθηκε σημαντικά ο συνολικός αριθμός των εκλογικών τμημάτων που είναι αναγκαία για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών, όπως μας υπενθυμίζει το υπουργείο Εσωτερικών.

Έτσι, το Υπουργείο Εσωτερικών συνιστά προς τους ψηφοφόρους να αναζητήσουν το εκλογικό τους τμήμα στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου (www.ypes.gr), στην ειδική εφαρμογή «Μάθε πού Ψηφίζεις» ή να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, έως και την Κυριακή, από τις 09:00 έως τις 19:00, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το εκλογικό τμήμα, στο οποίο θα προσφύγουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή που μας έρχεται.

Η εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζεις και μάλιστα, έχει ήδη ενημερωθεί με τα τελευταία στοιχεία των εκλογέων για να μπορείς άμεσα να δεις που ψηφίζεις στις φετινές εκλογές. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, ώστε ο καθένας να μπορέσεις να ενημερωθεί με ένα απλό κλικ!

Απλά θα καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και μητρός και ημερομηνία γέννησης στην πλατφόρμα. Μάλιστα, κάποια στοιχεία δε χρειάζεται να τα πληκτρολογήσεις ολόκληρα. Συμπληρώνεις μόνο τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματος. Στη συνέχεια, με την επιλογή αναζήτηση θα σου εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σου που μπορείς να ψηφίσεις.

Μπες στην εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών για τις Εκλογές 2019 για να δεις που ψηφίζεις εδώ!

Δες ακόμα: Εθνικές εκλογές 2019 Αποτελέσματα: Μείνετε συντονισμένοι στο neolaia.gr για να μάθετε τα πάντα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;