Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: «Αν χρειαστεί θα μιλήσουμε τη γλώσσα που καταλαβαίνουν»

Από neolaia.gr Team 4 Ιουλίου 2019

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γύρισε από την περιοδεία του στην Κίνα και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις και απειλές προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γυρνώντας από την περιοδεία του στην Κίνα.

Ο Ερντογάν έκανε νέες προειδοποιήσεις για την Ανατολική Μεσόγειο, μιλώντας στους δημοσιογράφους, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «είναι απαράδεκτο να διεκδικούν πράγματα στην ανατολική Μεσόγειο όσοι δεν έχουν δικαιώματα».

Ο ίδιος επεσήμανε τα εξής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, σχετικά με τις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο:

«Οι γεωτρήσεις της Κύπρου συνεχίζονται. Τι είδους μέτρα λαμβάνονται ενάντια σε αυτή την παραβίαση του νόμου; Στην ανατολική Μεσόγειο κάνουμε όλα τα νόμιμα βήματα. Κι έτσι θα συνεχίσουμε. Αλλά αν συνεχίσουν να παραβιάζουν το νόμο θα ξέρουμε πως να μιλήσουμε σε γλώσσα που θα καταλάβουν».

«Είναι απαράδεκτο να διεκδικούν πράγματα εκεί όσοι δεν έχουν δικαιώματα. Η ΕΕ δεν δρα τίμια. Η «νότια Κύπρος» έγινε δεκτή στην ΕΕ ακόμα και αφού είπε όχι στο δημοψήφισμα. Ενώ η «Βόρεια Κύπρος» είπε ναι και δεν έγινε δεκτή. H EE δεν έδωσε και τα χρήματα που έπρεπε να χορηγήσει στην βόρεια Κύπρο. Εμείς πως να πιστέψουμε αυτή την ΕΕ; Αυτοί δεν είναι έντιμοι. Όλοι τους είναι σφετεριστές. Κι εδώ πάλι τα ίδια κάνουν!», ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε ακόμα: Εθνικές εκλογές 2019: Ποια κόμματα έμειναν εκτός – Ποια θα συμμετέχουν κανονικά

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486