ΟΠΕΚΑ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα!
Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα!

Σήμερα, 4 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη, ολοκληρώθηκε η κλήρωση ανάδειξης των δικαιούχων για τον Κοινωνικό – Ιαματικό Τουρισμό, για το εκδρομικό πρόγραμμα, τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και τα δωρεάν βιβλία, από τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ έτους 2019.

Αναλυτικότερες πληροφορίες:

Τα ονόματα των κληρωθέντων δικαιούχων και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων (παρόχων) για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στο πεδίο Αγροτική Εστία- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (www.opeka.gr).

Από την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, θα είναι διαθέσιμες στους κληρωθέντες οι παροχές των προγραμμάτων της ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα για να παραλάβουν τα δελτία τους:

  • Να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).
  • Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr καταχωρούν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ, από την Τετάρτη 10/7/2019 τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (Voucher)
  • Μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορούν να προσέρχονται (από 10/7/19) σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, αφού όμως έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής κράτησης, για να παραλάβουν τα δελτία τους.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των Δελτίων από τους κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, εκδρομικού και εισιτήριων θεάτρου είναι η 6η Σεπτεμβρίου 2019.

Ειδικά για το πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων οι κληρωθέντες μπορούν να προσέρχονται απευθείας στα Βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ μέχρι 30/ Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση ΕΔΩ.

Δείτε ακόμα: Μάθε αν είσαι δικαιούχος του μηνιαίου επιδόματος που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;