10 νέες θέσεις εργασίας και βάλε μπρος την καριέρα σου!
Μία απόφαση είναι, πάρ’την και απογειώσου επαγγελματικά!

Κάνε τώρα το επόμενο βήμα στην καριέρα σου με αυτές τις 10 νέες θέσεις! Τι και αν έχει καλοκαιριάσει για τα καλά, άσε τις δικαιολογίες, πήγαινε κάπου δροσερά και τσέκαρε τις θέσεις που ακολουθούν.

Μία απόφαση είναι, πάρ’την και απογειώσου επαγγελματικά!

Account Manager @ ZonePage

Η ZonePage, είναι ένα πρακτορείο ψηφιακού marketing, με ένα συναρπαστικά δημιουργικό και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο και έχει τη βάση του στην Αθήνα. Δημιουργεί προσανατολισμένες στον χρήστη ψηφιακές εμπειρίες, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν. Ενδιαφέρεται να καλύψει τη θέση του Account Manager, όπου οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης θα συμπεριλαμβάνουν μία μίξη από digital marketing. Η εταιρεία αναζητά εκείνον τον παθιασμένο υποψήφιο, που ζει και αναπνέει για το digital marketing. Είσαι αυτός/ή που ψάχνουν; Μην ξεχάσεις να κάνεις την αίτηση σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πωλητές/τριες Καταστημάτων @ MSPS SA

Η MSPS παρέχει υπηρεσίες στην εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ για την προώθηση και πώληση σε καταστήματα IQOS, ενός νέου καινοτόμου προϊόντος, και σε αυτό το πλαίσιο αναζητά άτομα με πάθος και όρεξη για εργασία, για πλήρη απασχόληση αορίστου χρόνου στο δίκτυο των εν λόγω συνεργαζόμενων καταστημάτων στην Αθήνα. Η εν λόγω εταιρεία, πιστεύει στους ανθρώπους, θέτει υψηλούς στόχους και προσφέρει ελκυστικές παροχές. Αν και συ πιστεύεις ότι είσαι το άτομο που ψάχνει, κάνε το επόμενο κλικ! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graphic designer @”GFP” COSTAS GEORGIOU S.A.

Η εταιρεία αυτή, εξειδικεύεται στην κατασκευή ευέλικτων προϊόντων συσκευασίας και εστιάζει όχι μόνο στην ποιότητα, την ανάπτυξη και την υψηλή τεχνολογία αλλά και στο συνδυασμό αυτών με άριστες υπηρεσίες, συμφέρουσες λύσεις συσκευασίας και σεβασμό προς τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Αν είσαι γνώστης του Illustrator και του Photoshop, κατέχεις την αγγλική γλώσσα και έχεις οργανωτικές δεξιότητες κάνε ένα κόπο! Η GFP σε αναζητά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Java Developer @upstream

Η Upstream πρωτοστατεί στην επανάσταση του mobile internet, στις αγορές υψηλής ανάπτυξης. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα της, παρέχει σε 1,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε αναπτυσσόμενες χώρες, προσιτή και ασφαλή πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες στις κινητές τους συσκευές. Ως προγραμματιστής Java, θα είσαι μέρος μιας πολύ ικανής ομάδας λογισμικού, που δουλεύει σε κρίσιμες εφαρμογές που συμβάλλουν σε όλες τις φάσεις της αναπτυξιακής διαδικασίας. Αυτή η ενδιαφέρουσα θέση συνοδεύεται και από ένα δελεαστικό πακέτο αποδοχών! Είσαι μέσα; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing Coordinator @ MIKOS SA

Η Mikos SA είναι μία από τις εταιρείες- ηγέτες στην ελληνική αγορά της διακόσμησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης. Η εταιρεία αυτή ενδιαφέρεται να καλύψει τη θέση του marketing coordinator. Ανάμεσα στις παροχές της θέσης περιλαμβάνονται ο ανταγωνιστικός μισθός, οι προοπτικές εξέλιξης σε ένα αναπτυσσόμενο περιβάλλον και οι εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Αν έχεις όρεξη για δουλειά και είσαι έτοιμος/η να εξελιχθείς στο αντικείμενο σου, να η ευκαιρία! Άρπαξέ την! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Kundenprojektleiter/in @ Connective

Η Connective GmbH από την Ελβετία, αναπτύσσει καινοτόμο λογισμικό για τις εταιρείες δημόσιων μεταφορών από το 2004. Με τις εφαρμογές της, υποστηρίζει τους παρόχους δημόσιων μεταφορών στη γερμανόφωνη αγορά, για να βελτιστοποιήσει τα δρομολόγιά τους και έτσι να είναι έγκαιρα και πιο αξιόπιστα στο δρόμο. Möchten Sie Teil eines motivierten Teams werden und damit etwas gesellschaftlich Sinnvolles unterstützen? Sind Sie kommunikativ, zuverlässig, selbständig arbeitend und haben Lust, in einer wachsenden Kleinfirma mit anzupacken? Αν έπιασες το νόημα και σου φάνηκε ενδιαφέρον, τότε οι δισταγμοί σου περιττεύουν! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

System Engineer @ EDGIT PC

Μετά από μια δεκαπενταετή καριέρα στην IBM, μια από τις κορυφαίες και πολυεθνικές εταιρείες IT παγκοσμίως και μια συνολική εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην IT βιομηχανία, η EDGIT είναι η υλοποίηση ενός οράματος: να προσφέρει καινοτόμες, αξιόπιστες, αποδοτικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις και ιδέες IT. Ο ιδανικός υποψήφιος θα βοηθήσει στην κατασκευή, τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων, της ταχέως αναπτυσσόμενης υποδομής των πελατών μας. Θα συνεργαστεί μαζί με άλλους μηχανικούς, για να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και ικανότητας και να διαχειριστούν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Το μόνο που λείπει; Η αίτηση σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Php Developer @Lioncode Web & Mobile Solutions

Είσαι εξοικειωμένος/η στο γράψιμο κώδικα σε PHP και Javascript; Η απάντηση σου στο problem solving είναι η φαντασία και η εφευρετικότητα και μπορείς να ανταποκριθείς σε νέες προκλήσεις; Τότε μάλλον είσαι ο ιδανικός υποψήφιος! Αν θέλεις να το διαπιστώσεις, υπάρχει τρόπος! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Service @ 18-24 TRAVEL

Η 18-24 Travel, είναι ένα online ταξιδιωτικό πρακτορείο, που προσφέρει πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα. Ψάχνει για υψηλά αυτοπαρακινούμενα άτομα, που αναζητούν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στον τομέα του τουρισμού. Για την εταιρεία, ανάλογα με τις δυνατότητες του ατόμου, το μόνο όριο είναι ο ουρανός. Αν και συ θέτεις ψηλά τον πήχη, κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Campaign Manager @upstream

Η εταιρεία αναζητά έναν ενθουσιώδη Campaign Manager για να ενταχθεί στην ομάδα της στην Αθήνα. Ως Campaign Manager θα είσαι μέλος μιας πολύ ικανής ομάδας, που εργάζεται για να επιτρέψει στην καινοτομία της Upstream να επηρεάσει θετικά εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Θα είσαι υπεύθυνος/η για το σχεδιασμό, το προγραμματισμό, τη δοκιμή, την παράδοση, την παρακολούθηση και την ενίσχυση των διαδικτυακών και άμεσων διαφημιστικών καμπανιών σύμφωνα με τους επιχειρηματικούς στόχους. Αν σε συναρπάζει η εργασία δίπλα σε μία δυναμική, έξυπνη και υψηλά παρακινούμενη ομάδα, τότε η επιλογή σου είναι μονόδρομος! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν…

Kάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;