Έρχεται νέα σειρά του Lord of the Rings και μάθαμε ποιος είναι ο σκηνοθέτης!

Από neolaia.gr Team 5 Ιουλίου 2019

Ετοιμάζεται νέα σειρά του Lord of the Rings και μόλις ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης!

Έχει γίνει γνωστό ότι το Lord of the Rings θα επιστρέψει με τη μορφή μίας τηλεοπτικής σειράς που θα προβάλλεται από το Amazon Prime. Όμως, δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για τη σειρά αυτή! Κι έτσι, αυτή η ανακοίνωση μας έκανε να χαρούμε λίγο παραπάνω!

Μέχρι στιγμής, ξέραμε ότι η νέα σειρά του Lord of the Rings θα διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της φαντασμαγορικής τριλογίας του Peter Jackson. Και αυτά ήταν όλα όσα είχαμε ακούσει!

Τώρα, όμως, ξέρουμε ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της σειράς. Το όνομα αυτού J. A. Bayona! Για όσους το όνομα δε σας λέει κάτι, είναι ο σκηνοθέτης του Jurassic World: Fallen Kingdom, αλλά και πιο καλλιτεχνικών και ατμοσφαιρικών ταινιών, όπως «Το Ορφανοτροφείο» και το «A Monster Calls». Τα δύο τελευταία αν δεν τα έχεις δει τρέχα!

Ο J. A. Bayona είναι μία διαφορετική επιλογή που θα φέρει τη δική του μοναδική αισθητική στη σειρά, και, μάλλον, μας προϊδεάζει για κάτι πιο σκοτεινό και σκληρό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα! Εμένα, πάντως, η επιλογή με έχει κάνει να πετάω στα σύννεφα!

Δες ακόμα: Η «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» ξανά μαζί μετά απο 15 χρόνια! (Εικόνες)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486