Florence and the Machine: Η προπώληση ξεκίνησε και γίνεται... χαμός!
Στις 11:00 το πρωί ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των Florence and the Machine και η αναμονή για να κλείσεις εισιτήριο είναι μεγάλη!

Έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι η Florence and the Machine θα πραγματοποιήσουν συναυλία στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 11:00. Και γίνεται… χαμός.

Η ανακοίνωση ότι το αγαπημένο αγγλικό συγκρότημα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μία μαγική συναυλία στο Ηρώδειο, προκάλεσε τον ενθουσιασμό του Αθηναϊκού κοινού. Οι Έλληνες μουσικόφιλοι έψαχναν απεγνωσμένα την ανακοίνωση για το πότε ξεκινάει η προπώληση!

Και σήμερα φάνηκε η ανυπομονησία του κοινού για να δει και πάλι live τους Florence and the Machine. Η ιστοσελίδα της viva.gr που μπορείς να κλείσεις εισιτήρια, κατακλύστηκε από το πρωί με κόσμο που θέλει να κλείσει τα εισιτήρια του για την μεγάλη συναυλία.

Μάλιστα, για να μπεις στην πλατφόρμα να κλείσεις τα εισιτήρια υπάρχει και αναμονή τουλάχιστον μίας ώρας. Ενώ, στη συνέχεια θα σου δίνονται πέντε λεπτά για να κλείσεις τα εισιτήριά σου!

Η αναμονή αυτή γίνεται για να μην πέσει το σύστημα της ιστοσελίδας και να μπορέσει να εξυπηρετήσει την μεγάλη ζήτηση όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Μάλλον, πρέπει να μπεις άμεσα γιατί τα εισιτήρια φαίνεται ότι θα τελειώσουν πολύ γρήγορα! Εγώ που μπήκα πριν λίγο συνάντησα αυτό στην οθόνη μου!

Tιμές εισιτηρίων – Αναλυτικά

Άνω Διάζωμα

Εισιτήριο γενικής εισόδου: 55 ευρώ

Κάτω Διάζωμα

Ζώνη Γ: 62 ευρώ
Ζώνη B: 70 ευρώ
Ζώνη A: 90 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 120 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 170 ευρώ

ΑμεΑ: 35 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 –3). Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 35 ευρώ.

Οι Florence and the Machine που δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 2007 από την Florence Welch καταφτάνουν στην Αθήνα μια δεκαετία μετά την εμφάνισή της στο Synch του 2009. Πρόκειται για μια μπάντα που χαίρει μεγάλης αγάπης από το διεθνές μουσικό κοινό και είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της indie rock και soul μουσικής σκηνής, με συμμετοχή επίσης στα soundtrack πολλών ταινιών και σειρών, συμπεριλαμβανομένου και του Game of Thrones.

Δες ακόμα: Florence and the Machine: Πότε ξεκινά η προπώληση για τη συναυλία στο Ηρώδειο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
5'
34 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;