Και η Monica Belluci είναι πλέον single, έτσι για να μαζευόμαστε πολλοί!
Τίτλοι τέλους για Μόνικα Μπελούτσι και Νικολά Λεφέβρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιταλίδας ηθοποιού

Η πασίγνωση Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, Μόνικα Μπελούτσι, έκανε τον περσινό Μάρτιο την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Παρίσι με τον νέο τότε σύντροφό της, Νικολά Λεφέβρ, όμως τελικά η σχέση αυτή δεν ευδοκίμησε, αφού σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, χώρισαν.

Ο 36χρονος γλύπτης και ιδιοκτήτης γκαλερί στη γαλλική πρωτεύουσα, Νικολά Λεφέβρ φαίνεται πως ξεκίνησε τη σχέση του με την Μόνικα Μπελούτσι από το 2018, όμως, παρόλα αυτά, υπήρξε πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορούσε τη σχέση αυτή, ενώ πριν λίγους μήνες τη συνόδευσε πρώτη φορά σε δημόσιο event.

Παρότι τα δημοσιεύματα στον Τύπο έκαναν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, Μόνικα Μπελούτσι και Νικολά Λεφέβρ, έβαλαν τέλος στη σύντομη σχέση τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας στην ιταλική εφημερίδα F, τα σενάρια του χωρισμού της με τον εικαστικό Λεφέβρ επιβεβαιώθηκαν.

«Ο έρωτας έδωσε τη θέση του σε μια μεγάλη φιλία τώρα και ο Νικολά μου έμαθε πολλά πράγματα. Είναι αληθινό καλλιτεχνικό ταλέντο», επεσήμανε η Ιταλίδα καλλονή, αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο, όπως λέει, διατηρούν καλές σχέσεις, παρά τον χωρισμό.

Δείτε ακόμα: Η Τάμτα εμφανίστηκε στη Βαρκελώνη και μάγεψε το κοινό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;