Εθνικές Εκλογές 2019: Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα!

Από neolaia.gr Team 7 Ιουλίου 2019

Δες αναλυτικά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τα αποτελέσματα στις Εθνικές Εκλογές 2019!

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις Εθνικές Εκλογές 2019, εμφανίστηκε στο Ζάππειο λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ. Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από οπαδούς του κόμματος του που βρίσκονταν εκεί.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα τα εξής:

«Στη δημοκρατία η εναλλαγή στη διακυβέρνηση αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Θα υποδεχτώ αύριο τον κ. Μητσοτάκη στο μέγαρο Μαξίμου, δεν θα επαναλάβω ότι έκαναν οι αντίπαλοί μας. Το αποτέλεσμα δεν είναι στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξέρουμε πως η Ελλάδα που παραδίδουμε είναι καλύτερη από αυτά που παραλάβαμε, με 37 δισ. στο ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και ιστορικά χαμηλά επιτόκια δανεισμού.

Η διακυβέρνηση είχε εκλογικό κόστος το οποίο πληρώνουμε, για αυτό η νίκη της Νέας Δημοκρατία είναι καθαρή, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη στρατηγική ήττα. Πετύχαμε όμως τον στρατηγικό μας στόχο να βγάλουμε τη χώρα εκτός επιτροπείας. Δυστυχώς λόγω της ενασχόλησης με τα κυβερνητικά καθήκοντα δεν δώσαμε το ίδιο βάρος στο κόμμα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να μετασχηματιστεί σε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και ταυτόχρονα δυναμική αντιπολίτευση και ταυτόχρονα θα προετοιμαστούμε για να επιστρέψουμε σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Kλείνει για τον ΣΥΡΙΖΑ κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Στη ζωή μου και στην πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να αγωνίζομαι.»

Δες επίσης: Εθνικές Εκλογές 2019: Ρεκόρ αποχής δείχνει η εκτίμηση της Singular Logic!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486