Εθνικές εκλογές 2019: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – Οι δηλώσεις του

Από neolaia.gr Team 7 Ιουλίου 2019

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας για τις εθνικές εκλογές 2019

Οι Εθνικές εκλογές 2019 είναι επισήμως εδώ και ο κόσμος έχει αρχίσει από το πρωί της Κυριακής σήμερα, 7 Ιουλίου, να προσφεύγει στις κάλπες για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε το εκλογικό του στην Κυψέλη μετά τις 10 το πρωί, όπου και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για τις εθνικές εκλογές 2019.

«Σήμερα είναι ημέρα Δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποφασίζουν για τη ζωή τους» δήλωσε, πηγαίνοντας στην κάλπη ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θέλω να απευθυνθώ στους νέους που διαχρονικά κάνουν την ανατροπή, τις μεγάλες αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή και το μέλλον τους σε άλλους. Να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα» […] «Θέλω να απευθυνθώ σε όλους να προσέλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρά το γεγονός ότι είναι υψηλή η θερμοκρασία. Αξίζει να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη απόφαση» […] «Δίνουμε την κρίσιμη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, μέχρι το τέλος, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα μπρος», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486