Εθνικές εκλογές 2019: Το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των exit polls
Δείτε το πρώτο σχόλιο της Κουμουνδούρου για το προβάδισμα που παίρνει η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές 2019

Πριν μια ώρα ακριβώς έκλεισαν οριστικά οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές 2019 και ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll, τα οποία και δείχνουν σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά κοντά στο 10%.

Το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το εκλογικό αποτέλεσμα που φαίνεται να διαμορφώνεται με βάση τα πρώτα exit polls, έρχεται από τα γραφεία της Κουμουνδούρου και έχει ως εξής:

“Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Αυτό εξάλλου κάναμε σε όλη μας τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εντούτοις φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, που επιβεβαιώνει ότι αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στο τόπο μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου αφήνει μία πλούσια παρακαταθήκη, μία χώρα με ρυθμισμένο δημόσιο χρέος απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης. Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής Αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία. Ρόλο που θα τιμήσουμε με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας”.

Δείτε ακόμα: Εθνικές Εκλογές 2019: Κάλπη κλάπηκε από εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
35 - 44
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;