Ο Κιάνου Ριβς είναι πολύ ωραίο τυπάκι
23 γνωμικά του για τη ζωή, την αγάπη, το πένθος και τους ανθρώπους επιβεβαιώνουν τον τίτλο.

Τον τελευταίο καιρό, το όνομα Κιάνου Ριβς ακούγεται πολύ συχνά τόσο σε εξωτερικό όσο και στη χώρα μας, αφού γράφονται για τον γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ αρκετά αφιερώματα και γίνονται δημοσιεύσεις στα social media, που πλαισιώνονται από τιμητικά λόγια για το πρόσωπο, το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Και πολύ δικαιολογημένα σε ένα βαθμό, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, τον οποίο έχουμε ακράδαντα συνδέσει με τον ρόλο του Neo στο επικό sci-fi σίκουελ των αδερφών Wachowski, “Μatrix”. Ο Κιάνου Ριβς, όμως, εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχος ερμηνευτής του σινεμά, είναι κι ένας “κοινός θνητός”, που δε θαμπώθηκε από τη χολιγουντιανή λάμψη του κόκκινου χαλιού, δεν έδειξε ποτέ έπαρση και μεγαλομανία σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες της υποκριτικής, δε συχνάζει σε υπερπολυτελή VIP στέκια και χρησιμοποιεί τα μέσα συγκοινωνίας για τις μετακινήσεις του, αφού, εκτός του ότι είναι σταρ, δεν διαφέρει σε κάτι άλλο από μένα και σένα.

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι άνθρωποι που βλέπουμε στις οθόνες και ενδεχομένως θαυμάζουμε, οι celebrities, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ο καθένας ξεχωριστά σηκώνει ένα δικό του βάρος, που δεν είναι άλλο από το παρελθόν του, δύσκολο ή εύκολο, τα ιδιαίτερα βιώματα και τις αναμνήσεις του.

Και όπως και για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη, έτσι και για τον δημοφιλή ηθοποιό, Κιάνου Ριβς, η ζωή δε σήμανε μόνο δόξα, ταινίες, βραβεία και φωτογραφήσεις, αλλά κι ένα σωρό αντικειμενικές δυσκολίες, εμπόδια, μελαγχολία και ψυχικά βάρη.

Το μωρό του με την Τζένιφερ Σάιμ, την οποία ερωτεύτηκε παράφορα, γεννήθηκε νεκρό, η σύντροφός του πέθανε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα, η αδερφή του διαγνώστηκε με λευχαιμία, ο ίδιος μεγάλωσε χωρίς πατέρα, ενώ όταν ήταν μικρός ακόμα, παράτησε το σχολείο για την υποκριτική, είδε τον φίλο του, Ρίβερ Φοίνιξ, να πεθαίνει από overdose.

Ο Κιάνου Ριβς είναι ένας θρύλος του Χόλιγουντ κι αυτό, γιατί, πέρα από καλός ηθοποιός και επαγγελματίας, είναι ένας απλός, ακομπλεξάριστος τύπος που το να προκαλεί δεν του λέει κάτι, ούτε το να δείχνει ότι είναι κάποιος άλλος από αυτό που είναι.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, 23 εμπνευσμένα γνωμικά του αγαπημένου Καναδού ερμηνευτή, Κιάνου Ριβς, που μιλάνε για τον έρωτα, το πένθος, τη ζωή και τους αγώνες της.

Έχουμε και λέμε:

1. Εάν μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, βλέπεις το πιο όμορφο πράγμα στη Γη.

2. Μερικές φορές, είμαστε τόσο απορροφημένοι από την καθημερινή μας ζωή που ξεχνάμε να αφιερώσουμε χρόνο για να απολαύσουμε την ομορφιά της ζωής. Είναι σαν να είμαστε ζόμπι. Κοίτα γύρω σου και βγάλε τα ακουστικά σου απ’ τα αφτιά. Πες ένα “γεια” σε κάποιον που βλέπεις και, γιατί όχι, κάνε μια αγκαλιά σε έναν άνθρωπο που μοιάζει πληγωμένος.

3. Ο πολυ-πολιτισμός είναι η μόνη πραγματική κουλτούρα του κόσμου – καθαρή φυλή δεν υπάρχει.

4. Η θλίψη αλλάζει σχήμα, αλλά δεν τελειώνει ποτέ.

5. Το να ερωτεύεσαι και το να είσαι σε σχέση είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

6. Υποθέτω ότι το να ζεις χωρίς αγάπη, χωρίς να μπορείς να τη βιώσεις ή να την προσφέρεις σε κάποιον, είναι μια αρκετά σκληρή τιμωρία.

7. Ο άνθρωπος που με κρατούσε πίσω από την ευτυχία μου, ήμουν εγώ.

8. Κάθε αγώνας στη ζωή σου, έχει διαμορφώσει ακριβώς τον άνθρωπο που είσαι σήμερα. Να είσαι ευγνώμων για τις δύσκολες στιγμές, γιατί μόνο πιο ισχυρό μπορούν να σε κάνουν.

9. Πρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας, αν δεν είστε χαρούμενοι και να “ξυπνήσετε” αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε.

10. Μερικές φορές οι εχθροί είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι μας, οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν από τα λάθη τους, η καταστροφή κάποιες φορές σημαίνει αναγέννηση.

11. Έτσι λοιπόν, στο τέλος, νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ακόμη και ενόψει της τραγωδίας της ζωής, μπορεί να γεννηθεί ένας αστρικός άνθρωπος. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στη ζωή σας, μπορείτε να το ξεπεράσετε! Τη ζωή αξίζει να τη ζεις.

12. Πιστεύω στην αγάπη με την πρώτη ματιά. Θες αυτή τη σύνδεση και, στη συνέχεια, θες κάποια προβλήματα.

13. Καλό ραντεβού σημαίνει να μεθάς από την παρέα του άλλου και ξαφνικά όλα να γίνονται καλά στον κόσμο.

14. Μερικές φορές, τα απλά πράγματα είναι τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να επιτύχουμε.

15. Το αύριο δεν είναι εγγυημένο, γι ‘αυτό ζήσε το σήμερα.

16. Έμαθα κι εγώ από παιδί να αντιμετωπίζω τους άλλους ακριβώς όπως θα ήθελα να με αντιμετωπίζουν κι εκείνοι. Ονομάζεται σεβασμός.

17. Η τέχνη έγκειται στο να βρίσκεις το καλό στους ανθρώπους και να κάνεις τον κόσμο λίγο πιο συμπονετικό.

18. Είναι απίστευτα ενδυναμωτικό το να ξέρεις ότι το μέλλον είναι στα χέρια σου.

19. Κανείς από εμάς δε θα φύγει ζωντανός από αυτή τη ζωή, οπότε σε παρακαλώ σταμάτα να φέρεσαι στον εαυτό σου σαν να είναι δεύτερη σκέψη. Φάε νόστιμο φαγητό, περπάτα δίπλα στο ηλιοβασίλεμα, βούτα στον ωκεανό.

20. Πάντα θα είμαι ερωτευμένος με την αγάπη.

21. Προσπάθησε να κάνεις λάθος έστω μια φορά. Θα κάνει καλό στο εγώ σου.

22. Όταν δεν αισθάνομαι ελεύθερος και δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, απλά αντιδρώ. Πάω κόντρα σε αυτό.

23. Είναι διασκεδαστικό το να αγαπάς κάποιον απελπιστικά πολύ. Είναι επικίνδυνο μεν, αλλά είναι διασκεδαστικό.

Δες ακόμα: Η τρίτη σεζόν του Stranger Things είναι κι επισήμως στο Netflix

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
61 - 64
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
0'
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1