Εθνικές Εκλογές 2019: Μεγάλη σύγκρουση Χατζηνικολάου με Κούγια στον «αέρα» εκπομπής!

Από neolaia.gr Team 8 Ιουλίου 2019

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τα σχόλια του Αλέξη Κούγια για τις Εθνικές Εκλογές 2019!

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις Εθνικές Εκλογές 2019 υπήρξανπολλές αντιδράσεις στα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών που κάλυπταν την εκλογική βραδιά. Μία από αυτές ήταν και η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια για το ποια μερίδα του πληθυσμού ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η τοποθέτηση του γνωστού δικηγόρου έφερε την άμεση αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής για την εκλογική αναμέτρηση του ΑΝΤ1, Νίκου Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος με τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια και αυτό οδήγησε στο να γίνει ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στους δύο.

Ο Αλέξης Κούγιας, συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνθεση των ανθρώπων που ψήφισαν. Δηλαδή, αν τελικά είναι οι Ρομά, αν τελικά είναι αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, αν είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, εάν είναι τελικά οι λαθρομετανάστες που πήραν διαβατήρια.

Αν πάρεις το υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες. Είναι μειωμένης ανεξαρτησίας, όσον αφορά την ψήφο.

Να ψηφίζουν οι Ρομά, αλλά δεν μπορεί να υπερηφανεύεται η αριστερά ότι αυτή η αισθητική των Ρομά εκφράζει την αριστερά Αν η αισθητική της αριστεράς είναι οι Ρομά, είναι οι ιδιαιτερότητες, είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών. Αν αυτή είναι η αισθητική της αριστεράς.»

Ενώ, η απάντηση του γνωστού δημοσιογράφου ήταν άμεση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε:

«Αυτό δεν ακούγεται καθόλου δημοκρατικό. Τα λέτε σοβαρά αυτά; Είναι σοκαριστική η άποψή σας και δεν είναι δημοκρατική. Δεν μπορεί να λέτε ότι έχει άλλο βάρος η ψήφος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που ψηφίζει. Είναι ότι πιο φασιστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Ακούτε, κύριε Κούγια; Είναι απολύτως φασιστική άποψη αυτή!

Είναι πολύ θλιβερή αυτή η τοποθέτησή σας, και μια τέτοια τοποθέτηση δεν την έχω ακούσει να την κάνουν ούτε χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας! Σήμερα θα σας λατρέψουν με αυτά που λέτε. Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε, λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι αρκετά αυτά που είπατε, πήραμε πολύ γερή φασιστική δόση σήμερα, δεν αντέχω άλλη!»

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Εθνικές Εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι διάσημοι που μπήκαν στη Βουλή!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486