Mulan: Το πρώτο επικό τρέιλερ της νέας ταινίας κυκλοφόρησε!
Η Mulan επιστρέφει στο σινεμά με νέα ταινία!

Η Mulan αποτελεί την επομένη μεγάλη ταινία κινουμένων σχεδίων που η Disney θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη με κανονικούς ηθοποιούς και το πρώτο τρέιλερ είναι απλά επικό!

Μετά, την τεράστια επιτυχία που έχει βρει η Disney με τα remakes γνωστών και αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων σε live action εκδοχές, αργά ή γρήγορα θα υπήρχε και μία μεταφορά της Mulan. Η ταινία αυτή, μπορεί στην αρχική της έκδοση να μην ήταν μεγάλη επιτυχία, αλλά έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες όσων μεγάλωσαν με τις ταινίες της γνωστής εταιρίας.

Η μεταφορά στην μεγάλη οθόνη με αληθινούς ηθοποιούς είναι κάτι που περίμεναν καιρό οι φαν της Mulan και το πρώτο τρέιλερ δίνει ακριβώς ότι περίμεναν. Οι ηθοποιοί είναι όλοι Ασιατικής προέλευσης για να μείνουν πιστοί οι παραγωγοί στην ταινία κινουμένων σχεδίων και ο καμβάς που φαίνεται να δουλεύουν αρκετά πιο μεγάλος!

Από το πρώτο τρέιλερ φαίνεται ότι η ταινία θέλει να δώσει περισσότερη δράση και σημασία στους κεντρικούς χαρακτήρες της, ενώ φαίνεται να λείπουν τα τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. Η Niki Caro θα είναι η σκηνοθέτης!

Δες το πρώτο τρέιλερ!

Δες ακόμα: Σε ένα κάστινγκ που σπάει κάθε στερεότυπο η Disney βρήκε την «Μικρή Γοργόνα» της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
90'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;