5 πράγματα που κάνεις όταν προσπαθείς να αποφύγεις το διάβασμα!
Γιατί όταν βαριόμαστε να διαβάσουμε, κάνουμε όλοι πολύ συγκεκριμένα πράγματα!

Το διάβασμα, όταν πρόκειται για μαθήματα και για εξετάσεις, δεν το αγαπάει κανείς. Μπορεί να λατρεύεις να διαβάζεις βιβλία λογοτεχνίας, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να διαβάσεις για εξετάσεις κάτι γίνεται και δεν μπορείς με τίποτα!

Υπάρχουν κάποια κοινά πράγματα που κάνουμε όλοι για να αποφύγουμε αυτό το βάσανο του διαβάσματος. Μικρά πράγματα που αποσπούν την προσοχή μας, ή και εμείς με τη θέλησή μας ασχολούμαστε μαζί τους για να μη διαβάσουμε.

1. Απαντάμε σε μηνύματα

Αν χτυπήσει το τηλέφωνο και έχεις μήνυμα πρέπει να απαντήσεις αμέσως. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις αφήσει ποτέ κάποιον να περιμένει απάντηση σου. Δεν είναι ευγενικό! Αυτά λες στον εαυτό σου για να μη διαβάσεις. Κανονικά θα έπρεπε να είχες απομακρύνει το κινητό σου από το δωμάτιο.

2. Μουσική

Πολλούς ανθρώπους η μουσική τους βοηθάει στο διάβασμα. Και είσαι ένας από αυτούς. Δε σου αρέσουν όμως έτσι όπως πέφτουν τυχαία τα τραγούδια. Οπότε, κάθεσαι και φτιάχνεις μία λίστα για να ακούς που είναι τέλεια! Μέτρησες πόση ώρα χάλασες σε αυτό; Τουλάχιστον, δύο με τρεις ώρες!

3. Τσεκάρεις το ψυγείο για το τι θα φας

Δεν μπορείς να διαβάζεις με άδειο στομάχι. Οπότε, πρέπει να τσεκάρεις τι έχει μέσα το ψυγείο για να φας. Αν δεν έχει αυτά που θέλεις θα πας σούπερ μάρκετ, αν τα έχει θα πρέπει να μαγειρέψεις. Και κάπως έτσι, φτάνεις να διαβάζεις το βράδυ!

4. Καθαριότητα

Έχεις ανοιχτό το βιβλίο και ξαφνικά βλέπεις τις δαχτυλιές στο γραφείο και τη σκόνη στα βιβλία. Είναι δυνατόν να διαβάσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες; Πρέπει να καθαρίσεις για να είναι το περιβάλλον, όπως πρέπει για να μπορέσεις να διαβάσεις!

5. Βρίσκεις πολύ ενδιαφέρον άρθρα

Ξαφνικά εκεί που διαβάζεις και βαριέσαι, κοιτάς το διαδίκτυο για να χαλαρώσεις λίγο. Και ξαφνικά βρίσκεις πολύ ενδιαφέρον άρθρα που θέλεις να τα διαβάσεις. Αυτά τα άρθρα έχουν έναν μαγικό τρόπο να εμφανίζονται όταν είναι η ώρα να διαβάσεις!

Δες ακόμα: 5 τρόποι για να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στο διάβασμά σου μέσα στο καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
0'
14 - 17
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;