Καιρός: Καύσωνας με... καταιγίδες! - Δείτε αναλυτικά!
Ο καιρός πρόκειται να αλλάξει σύμφωνα με δελτίο της ΕΜΥ! Δες σε ποιες περιοχές της χώρας θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα!

Ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά και θέλεις να είσαι όλη μέρα αγκαλιά με ένα air condition. Όμως, το νέο δελτίο του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) κάνει λόγω για αλλαγές στον καιρό και επικίνδυνα καιρική φαινόμενα!

Μάλιστα, κάνει λόγω για αρκετά υψηλές θερμοκρασίες για σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου, και αύριο, Τετάρτη 10 Ιουλίου. Μπορείς να δεις παρακάτω πιο αναλυτικά τις προβλέψεις της ΕΜΥ για το πώς θα κινηθεί ο καιρός τις επόμενες μέρες!

Η θερμοκρασία για την Τρίτη, 9 Ιουλίου:

  • Στη Μακεδονία και τη Θράκη έως 36-38
  • Στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο μέχρι 38 με 40,
  • Στη νησιωτική Ελλάδα έως 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία για την Τετάρτη, 10 Ιουλίου:

Στα βόρεια θα πέσει κατά 3 με 4 βαθμούς, αλλά στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει έως τους 40 με 42 βαθμούς.

Η θερμοκρασία για την Πέμπτη, 11 Ιουλίου:

Θα σημειώσει σημαντική πτώση στις περισσότερες περιοχές και δεν θα ξεπεράσει, στη βόρεια Ελλάδα τους 30 βαθμούς και στη νότια τους 32 με 33. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα η πολλή ζέστη θα υποχωρήσει την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Ενώ, εφιστά και την προσοχή των πολιτών σε ορισμένες περιοχές της χώρας για καταιγίδες και ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Μάλιστα, το δελτίο κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους (μπουρίνια) θα σημειωθούν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης (10.7.2019) και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Πέμπτη (11.7.2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου.

Δες ακόμα: Καιρός: Που θα βρεις κλιματιζόμενους χώρους τώρα που ξεκινά ο καύσωνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;