Next Top Model: Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό πλατό στην ελληνική τηλεόραση!
Ο δεύτερος κύκλος του Next Top Model έρχεται με ένα εντυπωσιακό πλατό και πολλές εκπλήξεις!

Το Next Top Model ήταν ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα που μας έκανε να ασχολούμαστε μαζί του όσο κανένα άλλο. Κάτι τα κορίτσια που είχαν έντονες προσωπικότητες, κάτι η κριτική επιτροπή που κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου, κάτι οι απίστευτες φωτογραφίες, η επιτυχία του ήταν αδιαμφισβήτητη. Και τώρα, γίνονται οι προετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων!

Έτσι, ο δεύτερος κύκλος του Next Top Model έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς και θα είναι αρκετά πιο εντυπωσιακό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στην ελληνική τηλεόραση. Όπως, αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου”, η επιστροφή του σόου θα είναι μία υπερπαραγωγή!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, το σκηνικό της Αθήνας είναι 2,000 τ.μ., κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση. Το σκηνικό στήθηκε στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 7,000 κορίτσια, από αυτές έχουν ήδη επιλεγεί 400 και 70 θα είναι τα κορίτσια που θα φτάσουν στο bootcamp.

Ενώ, μας έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τον αυξημένο ρόλο που θα έχει η Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και τις δοκιμασίες που έχουν υποβληθεί τα κορίτσια!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Next Top Model: Τα πρώτα πλάνα από την audition της Αθήνας! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
53'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
6'
72 - 63
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;