HBO Max: Η νέα πλατφόρμα της WarnerMedia θα προσπαθήσει να πάρει τη θέση του Netflix!
H WarnerMedia ετοιμάζει τη νέα πλατφόρμα streaming, HBO Max, που θα πάρει πολλές γνωστές σειρές από το δυναμικό του Netflix!

Το HBO Max έρχεται να ταράξει το μονοπώλιο του Netflix στο streaming. Μπορεί το Hulu να υπάρχει δυναμικά στον χώρο του streaming περιεχομένου εδώ και καιρό, η νέα πλατφόρμα, όμως, της WarnerMedia ετοιμάζει δυναμικά την αντεπίθεσή της στο Netflix!

Ήδη, έχει ανακοινωθεί ότι η πολύ επιτυχημένη σειρά “Φιλαράκια” θα φύγει από το Netflix μέσα στο 2020 και θα μεταφερθεί στη νέα αυτή πλατφόρμα. Μάλιστα, πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες σειρές και συνεργασίες με σειρές που προβάλλονται ήδη στο Netflix!

Όπως αναφέρει το Variety, η WarnerMedia δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις τιμές της για τις υπηρεσίες της και τις χώρες όπου θα δραστηριοποιηθεί. Ενώ, η πλατφόρμα μπαίνει στην αγορά ανάμεσα σε άλλες ήδη πολύ γνωστές πλατφόρμες που ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτές είναι τα Netflix, Hulu, και Disney Plus.

Να δούμε σε ποιο θα πρωτοπληρώνουμε συνδρομές!

Η WarnerMedia ανακοίνωσε και επίσημα πως στο δυναμικό του HBO Max μπαίνουν οι Greg Berlanti και Reese Witherspoon. Ο Berlanti θα αναλάβει την παραγωγή τεσσάρων ταινιών που θα στοχεύουν στο νεανικό κοινό, ενώ η εταιρεία παραγωγής της Witherspoon θα αναλάβει δύο ακόμη ταινίες. Οπότε, η νέα πλατφόρμα ετοιμάζει δυναμικά το πρωτότυπο περιεχόμενό της.

Η νέα πλατφόρμα θα προβάλλει και άλλες γνωστές σειρές που προβάλλονται ήδη μέσω του Netflix, όπως τα “The Fresh Prince of Bel Air” και “Pretty Little Liars”. Τα οποία θα αποσυρθούν, επίσης, από το Netflix!

Ενώ, θα υπάρξει και συνεργασία ανάμεσα στη νέα πλατφόρμα της WarnerMedia με τη DC Entertainment και το τηλεοπτικό δίκτυο “The CW”. Έτσι, θα έχει την αποκλειστικότητα σε σειρές, όπως το “Batwoman” και “Katy Keene” (spinoff του “Riverdale”).

Τέλος, θα υπάρξουν και αρκετές συνεργασίες με κανάλια όπως τα CNN, TNT, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth και Looney Tunes!

Η WarnerMedia θέλει να μπει δυναμικά στο χώρο του streaming και να κερδίσει ένα μέρος της πίτας. Όμως, μένει να δούμε πώς και το τηλεοπτικό κοινό θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όλες αυτές τις επιλογές που έχει. Όπως είναι λογικό, κάποιες από τις πλατφόρμες αυτές θα συναντήσουν εμπόδια στο να προσελκύσουν ένα κοινό που πληρώνει, ήδη, λεφτά σε κάποια άλλη πλατφόρμα!

Δες ακόμα: Τέλος τα «Φιλαράκια» από το Netflix κι αυτή τη φορά είναι οριστικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;