4 τρόποι για να κλέψεις τις εντυπώσεις στην πρώτη σου συνέντευξη για δουλειά!
Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να κλέψεις τις εντυπώσεις στην πρώτη σου συνέντευξη για δουλειά!

Η συνέντευξη για δουλειά είναι κάτι πολύ παράξενο και διαφορετικό από όλα τα άλλα που έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Είναι κάτι άγνωστο και, ειδικά, αν είναι η πρώτη φορά που πας για συνέντευξη θα σου είναι και κάτι που σου προκαλεί αρκετό άγχος!

Όμως, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στην πρώτη σου συνέντευξη για δουλειά για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις. Είναι απλά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις ακριβώς αυτό που θέλεις!

1. Πήγαινε προετοιμασμένος

Πήγαινε έχοντας κάνει ένα πλάνο στο μυαλό σου για το που θέλεις να πάει η συζήτηση, τι θέλεις να πεις και τι εντύπωση θέλεις να αφήσεις. Η προετοιμασία σημαίνει ότι θα κοιτάξεις και πάλι ένα- δύο βασικά πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου. Επίσης, το να είσαι έτοιμος για όλα θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις και οποιοδήποτε άγχος μπορεί να έχεις!

2. Να είσαι καλά ντυμένος

Εντάξει, είπαμε! Όχι σαν να πηγαίνεις στα Όσκαρ. Να είσαι, όμως, περιποιημένος. Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα πολύ σημαντική και έχεις μόνο μία ευκαιρία για να την κάνεις. Οπότε, μην πας λες και πας να αγοράσεις κάτι από το σούπερ μάρκετ. Αν φαίνεσαι περιποιημένος, σίγουρα, θα έχεις άλλη αντιμετώπιση!

3. Μην το παίζεις ότι τα ξέρεις όλα

Καλό είναι την ώρα της συνέντευξης να δείξεις τις γνώσεις σου, αλλά να μην το παρακάνεις. Κάνε ένα βήμα πίσω όταν βλέπεις ότι αυτός που σου μιλάει είναι σίγουρος για αυτό που σου λέει. Αν πάλι έχεις αντίρρηση, μπορείς με έναν πλάγιο τρόπο να του πεις ότι κάνει λάθος! Το να φαίνεσαι ξερόλας, δεν είναι και πολύ ωραίο!

4. Χαμογέλα

Εκείνη την ώρα περνάνε τόσα πράγματα από το μυαλό σου, που ξεχνάς το πιο βασικό! Να χαμογελάς! Ότι κι αν συναντήσεις, όσο δύσκολη και αν είναι η συνέντευξη, εσύ απλά χρειάζεται να δείξεις ότι είσαι ευδιάθετος και μπορείς να τα βγάλεις πέρα έχοντας πάντα θετική ενέργεια. Επίσης, αν μπεις στη συνέντευξη με ένα ωραίο χαμόγελο και μία φιλική χειραψία τότε έχεις κάνει ήδη μία πολύ καλή πρώτη εντύπωση!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 4 λόγοι για τους οποίους αξίζει να δουλεύεις το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;