Διακοπή δρομολογίων με εντολή του ΟΣΕ – Δείτε αναλυτικά!

Από neolaia.gr Team 11 Ιουλίου 2019

Λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την κεντρική Μακεδονία υπάρχει διακοπή δρομολογίων σε κάποιες σιδηροδρομικές γραμμές. Δες αναλυτικά!

Η μεγάλη κακοκαιρία που χτύπησε τη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα την περιοχή της Χαλκιδικής είχε ως αποτέλεσμα μεγάλα προβλήματα και στα δρομολόγια των τρένων. Μάλιστα, η ΟΣΕ προειδοποιεί για καθυστερήσεις δρομολογίων και αναστολή κάποιων άλλων.

Ο διαχειριστής της υποδομής του ΟΣΕ έδωσε εντολή για αναστολή των δρομολογίων. Αυτό γιατί λόγω της κακοκαιρίας υπάρχουν πτώσεις δέντρων στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Φλώρινας και Θεσσαλονίκης. Οπότε για τις επόμενες ώρες υπάρχει διακοπή δρομολογίων σε αυτή τη γραμμή και αναμένεται νεότερη ενημέρωση για το πότε θα επανέλθουν και πάλι τα δρομολόγια.

Η κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, την κεντρική Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία, είχε τραγικά αποτελέσματα με έξι επιβεβαιωμένους θάνατους, πάνω από 100 τραυματίες και ένας αγνοούμενος ψαράς στη Νέα Καλλικράτεια.

Επίσης, υπάρχει και προσωρινή ακινητοποίηση της αμαξοστοιχίας 601, που είναι το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, μεταξύ Αφιδνών και Οινόης λόγω προβλήματος στην υποδομή. Ενώ, αναμένονται μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια της Χαλκίδας!

Δες ακόμα: Χαλκιδική: Χιλιάδες τραυματίες και έξι νεκροί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486