Διακοπή δρομολογίων με εντολή του ΟΣΕ - Δείτε αναλυτικά!
Λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την κεντρική Μακεδονία υπάρχει διακοπή δρομολογίων σε κάποιες σιδηροδρομικές γραμμές. Δες αναλυτικά!

Η μεγάλη κακοκαιρία που χτύπησε τη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα την περιοχή της Χαλκιδικής είχε ως αποτέλεσμα μεγάλα προβλήματα και στα δρομολόγια των τρένων. Μάλιστα, η ΟΣΕ προειδοποιεί για καθυστερήσεις δρομολογίων και αναστολή κάποιων άλλων.

Ο διαχειριστής της υποδομής του ΟΣΕ έδωσε εντολή για αναστολή των δρομολογίων. Αυτό γιατί λόγω της κακοκαιρίας υπάρχουν πτώσεις δέντρων στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Φλώρινας και Θεσσαλονίκης. Οπότε για τις επόμενες ώρες υπάρχει διακοπή δρομολογίων σε αυτή τη γραμμή και αναμένεται νεότερη ενημέρωση για το πότε θα επανέλθουν και πάλι τα δρομολόγια.

Η κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, την κεντρική Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία, είχε τραγικά αποτελέσματα με έξι επιβεβαιωμένους θάνατους, πάνω από 100 τραυματίες και ένας αγνοούμενος ψαράς στη Νέα Καλλικράτεια.

Επίσης, υπάρχει και προσωρινή ακινητοποίηση της αμαξοστοιχίας 601, που είναι το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, μεταξύ Αφιδνών και Οινόης λόγω προβλήματος στην υποδομή. Ενώ, αναμένονται μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια της Χαλκίδας!

Δες ακόμα: Χαλκιδική: Χιλιάδες τραυματίες και έξι νεκροί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;