Instagram: Δύο νέα εργαλεία έρχονται να καταπολεμήσουν τα κακόβουλα σχόλια!
Το Instagram ετοιμάζεται να ενσωματώσει δύο νέα εργαλεία για να καταπολεμήσει τα κακόβουλα σχόλια και το bullying!

Πολλές φορές έχεις δει αρνητικά σχόλια κάτω από διάφορες αναρτήσεις σου στο Instagram. Αν όχι δικά σου, τουλάχιστον, ενός από τους celebrities που σου αρέσει να ακολουθείς. Το Instagram έρχεται, πλέον, να λύσει το πρόβλημα αυτό!

Η γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης θα ενσωματώσει εργαλεία που βασίζονται σε τεχνολογία Τεχνήτης Νοημοσύνης και θα μπορούν να εντοπίζουν τα απαράδεκτα σχόλια, ειδοποιώντας ταυτόχρονα τον χρήστη προτού τα δημοσιεύσει. Αυτό θα γίνεται για να προσπαθήσει να τον αποτρέψει από το να τα ποστάρει!

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, η εταιρία Facebook, στην οποία ανήκει και το Instagram, συνεχίζει την προσπάθειά της για να αντιμετωπίσει τα κακοπροαίρετα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αυτά τα δύο νέα εργαλεία. Το πρώτο βασίζεται σε τεχνολογία Τεχνήτης Νοημοσύνης για να εντοπίσει τα απαράδεκτα σχόλια και ταυτόχρονα ειδοποιεί τον χρήστη προτού τα δημοσιεύσει, σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει. Ακόμη, μπλοκάρει αυτόματα τις ειδοποιήσεις που φτάνουν στον παραλήπτη σχετικά με τα κακοπροαίρετα σχόλια.

Αν πιστεύεις ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τότε έχω να σου πω ότι από διάφορες δοκιμές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, η ομάδα του Instagram παρατήρησε πως αρκετοί χρήστες αποφάσισαν να αλλάξουν το αρχικό σχόλιο τους σε κάτι λιγότερο επιθετικό ή προσβλητικό, πριν να το δημοσιεύσουν. Και αυτό, μόνο και μόνο, επειδή τους εμφανίστηκε ένα τέτοιο σχόλιο πριν τη δημοσίευση του κακόβουλου σχολίου!

Επίσης, υπάρχει και ένα δεύτερο εργαλείο που θα ονομαστεί “Restrict” και δίνει στον παραλήπτη των κακοπροαίρετων σχολίων τη δυνατότητα να τα απομονώνει από τη συζήτηση αυτόν που έκανε το σχόλιο αυτό. Επίσης, ο περιορισμός αυτός δε θα γίνεται αντιληπτός από αυτόν που δημοσίευσε το κακόβουλο σχόλιο. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος χρήστης, που έχεις αποκλείσει, δε θα ενημερώνεται εάν διάβασες τα μηνύματα που σου έχει στείλει, ούτε θα μπορεί να δει αν είσαι online.

Αυτά τα δύο νέα εργαλεία, αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στο Instagram!

Δες ακόμα: Προβλήματα σε Facebook και Instagram με τις φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1