O Jason Momoa δεν έχει πλέον κοιλιακούς και η αντίδραση στο ίντερνετ πρέπει να μας ανησυχεί!
Ο Jason Momoa δεν έχει, πλέον, του καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του και η αντίδραση στο ίντερνετ είναι ιδιαίτερα ΑΚΡΑΙΑ!

Ο Jason Momoa είναι ένας από τους σταρ του Hollywood που έχει κάψει καρδιές στον γυναικείο πληθυσμό (και όχι μόνο). Το απίστευτο σώμα του, αλλά και ο ρόλος του στη σειρά του Game of Thrones, ήταν αυτό που τον έκανε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και σέξι ηθοποιούς! Όμως, αυτά άλλαξαν, πλέον!

Ο ηθοποιός είναι σε διακοπές και μία φωτογραφία του που δημοσιοποιήθηκε στα social media έχει κάνει τις θαυμάστριες του να αναρωτηθούν που πήγε το καλλίγραμμο σώμα του! Όμως, οι αντιδράσεις έχουν πάρει έναν πιο σοβαρό χαρακτήρα, καθώς έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο πλαίσιο του body shamming!

Η φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού που τον δείχνει, πλέον, χωρίς τους γνωστούς κοιλιακούς του έχει γεμίσει με αρνητικά σχόλια από διάφορους χρήστες και φαν του που του ζητάνε να αποκτήσει και πάλι το σώμα που τον έκανε γνωστό. Τελικά, κάποιον τον θαυμάζουμε για τους κοιλιακούς του ή για την προσωπικότητά του;

Είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε στην εποχή που η εικόνα και τα social media παίζουν τεράστιο ρόλο στην καθημερινότητάς. Και τελικά, τι είναι υγιές;

Μετά, το body shamming που έχει υποστεί ο ηθοποιός, αρκετοί έχουν βγει να τον υποστηρίξουν και να πουν ότι η τωρινή του εικόνα είναι πιο υγιής και δίνει ένα πιο καλό παράδειγμα στους νέους!

Δες τη φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δες και κάποια από τα σχόλια για την εμφάνισή του!

Δες ακόμα: Ο Jason Momoa ξύρισε το μούσι του κι όλα γύρω μου καταρρέουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;