Παραιτήθηκε ο Μανώλης Παναγιωτάκης, πρόεδρος της ΔΕH

Από neolaia.gr Team 11 Ιουλίου 2019

Ο Μανώλης Παναγιωτάκης υπέβαλε χτες την παραίτησή του

Χτες υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Παναγιωτάκης.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ στον τέως Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ενώ, μετά από αίτημα του Υπουργείου, γνωστοποιήθηκε πως ο πρώην πρόεδρος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του, ωσότου βρεθεί και οριστεί αντικαταστάτης.

Όπως αναφέρουν πηγές, η παραίτηση Παναγιωτάκη ήρθε ύστερα από τη συνάντηση με τον Υπουργό, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο πρώην ΔΣ της ΔΕΗ, ενημέρωσε τον Υπουργό για την κατάσταση της επιχείρησης και υπέβαλε την παραίτηση, προκειμένου «να διευκολύνει την κυβέρνηση στην άσκηση της πολιτικής της».

Ο Μανώλης Παναγιωτάκης δεσμεύτηκε για τη στενή παρακολούθηση όλων των θεμάτων της ΔΕΗ και τη συνεργασία του με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για ζητήματα άμεσης προτεραιότητας της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Η επιστολή του Μανώλη Παναγιωτάκη στους εργαζόμενους της ΔΕΗ:

«Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου κανονικά για την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων της ΔΕΗ με στόχο η διαδοχή μου να γίνει με πλήρη διασφάλιση της συνέχειας και της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης».

Δες ακόμα: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας, Διονύσης Τεμπονέρας

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486