«The Hedonism Issue»: Το καλοκαιρινό τεύχος του ελληνικού Playboy κυκλοφορεί στις 13 Ιουλίου
Το «The Hedonism Issue» θέτει στο επίκεντρο τους ανθρώπους και τις ιδέες που μετατρέπουν την απόλαυση και την ηδονή σε μια εμπειρία καλής ζωής κινητοποιώντας το μυαλό και τις αισθήσεις μας

Το καλοκαιρινό τεύχος του ελληνικού Playboy κυκλοφορεί με μια ειδική, συλλεκτική έκδοση αφιερωμένη στον ηδονισμό. Το «The Hedonism Issue» θέτει στο επίκεντρο τους ανθρώπους και τις ιδέες που μετατρέπουν την απόλαυση και την ηδονή σε μια εμπειρία καλής ζωής κινητοποιώντας το μυαλό και τις αισθήσεις μας.

Το cover story του «The Hedonism Issue» είναι η Κόνι Μεταξά, η οποία φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο και μιλά σε μια αποκλειστική συνέντευξη για όλα.

Επίσης, στο νέο τεύχος του ελληνικού Playboy:

-Ο Στέφανος Μιχαήλ, πρωταγωνιστής του «Τατουάζ», στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έχει δώσει μέχρι τώρα και την πρώτη μετά το τέλος της σειράς-φαινομένου.

Περάσαμε μια μέρα με τον άνθρωπο των εκατομμυρίων views στο YouΤube. Τον Βασιλιά του ελληνικού Hip-Hop, Light, που στο ταλέντο και τις ρίμες του υποκλίνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μάθαμε και σου αποκαλύπτουμε όλες τις νέες τάσεις στο σεξ σε όλο τον πλανήτη μέσα από την ετήσια έρευνα του Playboy.

Πήγαμε μια βόλτα με την easy rider, Gian Μαμάκη, τη “γειτόνισσα” του τηλεοπτικού «After Dark».

Κόνι Μεταξά: Φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του ελληνικού Playboy

Την έχουν αποκαλέσει «βασίλισσα» του Instagram και η αλήθεια είναι ότι κάθε της post γίνεται αφορμή για πολλές συζητήσεις. H Κόνι Μεταξά είναι μια γυναίκα sexy και ανοιχτόμυαλη που νιώθει άνετα με την ομορφιά και το σώμα της και το απέδειξε για μία ακόμα φορά ποζάροντας για το εξώφυλλο του ελληνικού Playboy, που κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Στο ιδιαίτερο concept η ταλαντούχα performer κρατάει ένα σαγκουίνι και μπήγει τα δάχτυλα της μέσα στο φρούτο παραπέμπoντας σε πολύ αισθησιακές απολαύσεις.

Άλλωστε, ο τίτλος του τεύχους είναι «The Hedonism Issue» και είναι αφιερωμένο στον ηδονισμό.

Εκτός από την «καυτή» 14σελιδη φωτογράφιση, η Κόνι Μεταξά παραχώρησε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της:

Για τη σχέση της με τους άνδρες:

Ο άνδρας γενικά θέλει το εύκολο. Όταν λέω το εύκολο, δεν εννοώ την κοπέλα που θα κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο βράδυ. Εννοώ το όχι περίπλοκο. Οπότε, αν και είμαι προσεγγίσιμη από αυτή την άποψη, είμαι εξίσου περίπλοκη. Με φοβούνται από την άποψη ότι δεν ξέρουν πώς να κουμαντάρουν όλη αυτή την τρέλα. Πάντως ένα πράγμα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει είναι να βαρεθούν. Και ταυτόχρονα αυτό είναι το κακό.

Για το επίθετο «Πανταζή»:

Πλέον έχω συμβιβαστεί και μου αρέσει. Αλλά νομίζω το κατάφερα επειδή μπόρεσα να κάνω κάτι δικό μου. Σε μερικές δουλειές ήταν προκατειλημμένοι, νομίζω όμως πως πάντα αποδεικνύω πως δεν είμαι απλά η κόρη κάποιου και πως έχω κι εγώ κάτι να δώσω.

Για το αν είναι ανοιχτόμυαλη ή παραδοσιακή:

Είμαι ανοιχτόμυαλη σε όλα, εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις. Στις φιλίες και στις ερωτικές σχέσεις είμαι πιο παραδοσιακή. Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι βασικά και, όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είσαι, παραμένουν σταθερά.

Στέφανος Μιχαήλ στο ελληνικό Playboy: Η κρίση πανικού και η αλήθεια για την Δανάη Παππά

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του «Τατουάζ» και πριν κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα στις «8 Λέξεις», τη νέα σειρά των Νικόλα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε για όλους και για όλα στο νέο τεύχος του ελληνικού Playboy που κυκλοφορεί το Σάββατο 13/7.

Ο τηλεοπτικός «Άλεξ» του «Τατουάζ» έδωσε την πρώτη του εκ βαθέων συνέντευξη, μετά την ολοκλήρωση της σειράς-φαινομένου που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, και ο ίδιος απέδειξε γιατί θεωρείται το next big thing της ελληνικής τηλεόρασης. Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε στο ελληνικό Playboy:

Για το αν έχει κουραστεί από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά:

Τα προσωπικά είναι αυτά που πουλάνε. Γι’ αυτό και σε ρωτάνε πάντα οι δημοσιογράφοι. Είναι αναμενόμενο. Δεν το θεωρώ κουραστικό. Απλά νομίζω πως μετά τις πέντε φορές καλό είναι να σταματήσουν να το ρωτάνε και οι ίδιοι.

Για το αν την έχει ψωνίσει με τις επιτυχίες των τελευταίων ετών:

Δεν έχω χάσει ποτέ τον εαυτό μου για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Όταν βλέπω τον κόσμο να με σταματάει για να βγάλει φωτογραφίες και να εκδηλώσει την αγάπη του, το θεωρώ τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη. Γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αρέσεις, ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου και επιπρόσθετα εγώ χαίρομαι διότι έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει και για το ήθος μου. Για τον Στέφανο, όχι για τον Αλέξανδρο ή για τον Νεκτάριο ως ρόλο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Για το αν κάποια στιγμή ζορίστηκε με τις υποχρεώσεις στο «Τατουάζ»:

Είμαι πάρα πολύ αγχώδης. Είναι ελάττωμα αυτό. Και όταν αγχωθώ πολύ, με πιάνει πανικός. Έχω νεύρα και ξεσπάω σε ανθρώπους δικούς μου. Μάλιστα οι πρώτοι έξι μήνες του «Τατουάζ» ήταν οι πιο δύσκολοι. Θυμάμαι όταν ήμασταν στην Αγγλία για γύρισμα να με πιάνει πρώτη φορά κρίση πανικού. Έφυγα από το ξενοδοχείο και περπατούσα μέσα στη βροχή και σε άγνωστους δρόμους χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω. Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και απλά περπάταγα.

Το «The Hedonism Issue» κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Ιουλίου, δωρεάν με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στη συνέχεια αυτόνομα στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με τιμή 2,90.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;