3 τρόποι για να πάρεις την προαγωγή που τόσο πολύ θέλεις στη δουλειά σου!

Από neolaia.gr Team 11 Ιουλίου 2019

Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να πάρεις την προαγωγή που θέλεις στη δουλειά σου!

Η δουλειά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου και έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλή φαιά ουσία, για να καταφέρεις όσα έχεις καταφέρει.

Αν, λοιπόν, δουλεύεις σκληρά και έχεις δείξει υπομονή και αφοσίωση, τότε, λογικό είναι, πως κάποια στιγμή επιθυμείς να πάρεις μια προαγωγή και να ανέβεις στην ιεραρχία, επειδή σου αξίζει κάτι τέτοιο. Σωστά;

Για να πας, όμως, ένα βήμα παραπέρα επαγγελματικά και να διεκδικήσεις αυτό που θες, είναι καλό να ακολουθήσεις κάποιες χρήσιμες τακτικές και, πρώτα από όλα, να έχεις μέθοδο και επιμονή.

Πάμε να δούμε πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό!

1. Καταρχάς, ζήτα την

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι μια συζήτηση με τον εργοδότη ή την εργοδότριά σου, έτσι ώστε να δεις πώς βλέπει και εκείνος/η την πρότασή σου. Φρόντισε να το κάνεις με σωστό τρόπο, να έχεις αυτοπεποίθηση και καλά στοιχειοθετημένα επιχειρήματα, γιατί κανείς ποτέ δεν πήρε μια προαγωγή απλώς επειδή την απαίτησε ή τη ζήτησε με άσχημο τρόπο.

2. Φρόντισε να είσαι τυπικός στη δουλειά σου και να μην αφήνεις περιθώρια αρνητικής κριτικής

Αν θες εδώ και καιρό να πάρεις προαγωγή, τότε πρέπει να έχεις κάποια «αποδεικτικά στοιχεία», κάποια τεκμήρια που να βεβαιώνουν ότι αξίζει όντως να ανελιχθείς. Η δουλειά σου στην πράξη είναι αυτή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα κάνει τους άλλους να λάβουν σοβαρά υπόψιν το αίτημά σου!

3. Κάνε αυτό το «κάτι παραπάνω»

Δεν είπαμε να εξαντληθείς σωματικά και ψυχικά, όμως, αν θες να αποδείξεις ότι σου αξίζει μια προαγωγή, τότε πρέπει να τη διεκδικήσεις εσύ. Κάτσε στη δουλειά λίγο περισσότερο από το κανονικό, πρόσφερε τη βοήθεια σου, αν χρειάζεται κάτι και φρόντισε να υλοποιείς κάποια tasks και υποχρεώσεις σου νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Δες επίσης: 5 τρόποι για να οργανωθείς στη δουλειά σου μέσα στο καλοκαίρι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486